Bugatti Veyron. Antud mudel ei kuulu teadaolevalt Cristiano Ronaldole ja seega on pildil informatiivne tähendus, andmaks lihtsalt edasi õnnetusse sattunud masina suursugusust.

Foto: Imago Images / Scanpix
Kõmu
20. juuni 2022, 19:58

ÄRA LASE LOLLI ROOLI! Ronaldo kahemiljoniline iludus sõideti Mallorcal vanarauaks (15)

Jalgpallimaailma megastaar Cristiano Ronaldo pakkis oma suure perekonna kokku ja siirdus kurnava hooaja järel Mallorcale puhkama ja jõuvarusid taastama. Et mitte sõltuda kohalikust ühistranspordist, saadeti praamiga saarele ka kaks autot, Ronaldo naisele Georgina Rodriguezile kuuluv G-klassi Mercedes-Benz ja vutimehe enda Bugatti Veyron. Viimasega on nüüd aga pahasti.

Nimelt sattus ligi kaks miljonit eurot maksev iludus liiklusõnnetusse: masin kaotas Bunyola linnas juhitavuse ja paiskus vastu aiaseina! Et sein oli suhteliselt massiivne, ei hakanud juhtunust raporteerinud The Sun asja ilustama, vaid väitis otsesõnu, et masin, millega Ronaldo premeeris end 2016. aasta Euroopa meistritiitli puhul, oli muutunud vanarauaks… Või siis täpsemalt on vanaraud selle esiots.

Kes täpselt Bugattit õnnetuse hetkel roolis, pole teada, kuid väidetavalt polnud see mitte Ronaldo, vaid hoopis üks tema paljudest kaaskondlastest või palgalistest. Kohale kutsuti ka politsei, kuid vähemasti oli selles suhtes õnneliku õnnetusega, et ükski inimene vigastada ei saanud.

„Auto sõitis vastu seina, kuid tekitati ainult materiaalne kahju, keegi viga ei saanud ja juht võttis juhtunu eest täieliku vastutuse,“ kinnitas Sunile üks hästi informeeritud allikas. „Teave selle kohta, kes oli roolis ja mis juhtus, on registreeritud politsei andmebaasis ja on kohtule või ametnikele juurdepääsetav, kui on vaja läbi viia täiendavat uurimist. Aga pigem on see teave vajalik selleks, et kahjustatud vara omanik saaks esitada kahju hüvitamise nõude ja kasutada politseiaruannet juhul, kui tekib vaidlus selle üle, kuidas kahju oli tekitatud."

„Ilmselt sõitis õnnetuse ajal autoga üks Cristiano töötaja, mitte Cristiano ise. Teda ei olnud politseinike saabudes kindlasti sündmuskohal,“ lisas teine allikas.

Ronaldol on 20 miljonit eurot maksev luksusautode kollektsioon ja vähemalt saab ta lohutada end teadmisega, et õnnetusse sattunud iludus ei ole kaugeltki tema masinapargi kroonijuveel. Alles eelmisel aastal soetas ta endale Bugatti Centodieci, mida toodeti vaid kümme eksemplari ja mille hinnaks oli 10 miljonit eurot.