COOP | Sisuturundus
20. juuni 2022, 08:52

Coopi autoloosi võitja: kui mulle Coopist helistati, tundsin juba, et võidan auto!

„Mul tavaliselt ei ole tööl mitte kunagi levi ja ma imestasin, et keegi sai mulle sisse helistada. Töö ajal ma võõrastele numbritele ei vasta, aga sellele vastasin automaatselt,“ meenutab Coopi autoloosis uue Toyota Rav4 võitnud Maarja Malva (33) kõnet, milles anti teada suurest võidust.

Kuna Maarja ei saanud alguses hästi aru, mida teisel pool toru räägiti, astus ta korraks õue. „Kui ma kuulsin, et Coopist helistatakse, siis juba tundsin ette, et see auto tuleb. Arvasin, et väikeste võitudega arvatavasti ei helistata. Emotsioon oli ikka väga-väga kõrge. Töö tegemisest ei tulnud pärast seda enam midagi välja,“ õhkab noor naine. Esimesena andis ta võidu-uudisest teada oma emale, seejärel helistas järjest sõbrannad läbi. „Kõik olid tööl ka nii õnnelikud ja öeldi, et see võit tuli õigesse kohta,“ sõnab Maarja.

Coop Lotoga liitus Maarja kohe kampaania algul Rakvere Maksimarketi iseteeninduskassas. „Tavaliselt osalen kõikides loosimistes, aga pole midagi võitnud. Seetõttu ongi praegune võit väga üllatav.“

„Aga mulle pole ikka veel kohale jõudnud, et see on minu oma. Ma arvan, et usun seda siis, kui olen autoga siit ära sõitnud,“ tunnistab Maarja, kes ei varjanud mingilgi määral, kui rõõmus ta on: „Issand, ma olen nii õnnelik lihtsalt, see on nii lahe!“

Pojad olid autovõidu osas eriti elevil

Maarjaga olid auto üleandmisel kaasas tema kaks pisikest poega: kuueaastane Kristjan ja neljane Alex. „Nad on ka väga õnnelikud. Nemad hüppasid ja kargasid nädal aega, et millal me autole järgi läheme ja et sa võitsid auto… see oli igapäevane jutt neil,“ seletab Maarja. Kuigi muidu käivad poisid lasteaias, siis täna on neil vaba päev. „Neile väga meeldib lasteaias käia ja tahaksid isegi nädalavahetusel minna. Lasteaias rääkisid nad kõigile, et ema võitis auto. Aga kuna nad räägivad tihti udujuttu, siis ilmselt neid ei usutud,“ lisab Maarja naerusuiselt.

Kristjan ja Alex paistsid tõepoolest täiel määral auto üle andmisega kaasnevat melu nautivat – poisid uudistasid agaralt ringi ja kilkasid. „Lastel on täna siin nii palju põnevust, nad tormavad alati ringi. Ükskord pidin ühel poisil isegi poe infoletis järel käima, sest ta kadus ära. Neil on kombeks oma suunda minna…“ muigab Maarja.

Eks Rakvere Maksimarket on ka piisavalt suur pood, et riiulite vahel võib ära eksida. Just Rakvere Maksimarketisse Maarja ka kõige rohkem poodlema tuleb – tavaliselt jõuab ta siia korra või kaks nädalas. „Lastega on selles poes hea ja avar käia. Lisaks on siin nutikassa ja ostud saab kiiremini teha. Kliendikaardi pakkumised on ka eriti head, üksi lapsi kasvatades on vaja säästa,“ nendib Maarja.

Uus Toyota on vanast autost palju ökonoomsem

Võsul elav Maarja kinnitab, et tema jaoks on sõiduk igapäevaselt vajalik. Autoga on vaja käia tööl, viia lapsi lasteaeda, käia poes ja muid tarvilikke asjatoimetusi teha. Praegu on Maarjal BMW ning kui uurida, mis sellest sõidukist saab, ütleb naine hetkegi kahtlemata: läheb müüki!

„Oligi suur mure – mul on BMW ja need autod söövad väga palju bensiini. Aga bensiinihinnad on kõrged. Selline ökonoomne auto nagu Toyota on oluline, sest sõidan väga palju,“ toob võitja välja. Ta tunnistab, et kuigi oleks tahtnud juba enne oma vana BMW maha müüa, siis polnud võimalust – praegu on nii uute kui vanade sõidukite hinnad kõrged. „Mõtlesin, et äkki müün maha umbes kolme aasta pärast. Ja oligi plaan osta siis uus Toyota,“ sõnab Maarja.

Toyota Rav4 on Maarja esimene täitsa uus auto ja ta pole kiidusõnadega kitsi. „Mulle meeldib auto suurus, välimus ja et see on nelikveoline. Meil on talvel lume lükkamisega nii nagu on,“ lausub ta. „Vähemalt ei ole probleemi, et uus auto läheks kohe katki. BMW-ga oli nii, et juba kuu aega pärast ostu hakkasid tuled vilkuma ja tuli parandama hakata.“

Maarja armastab perega väga ringi sõita. Meeleldi käiakse Harjumaal rabasid ja muid kauneid kohti uudistamas. Esimene suurem sõit uue Toyotaga viib Juminda poolsaarele. „Meile tulevad sõbrad Soomest külla ning plaanisime sinna uudistama minna,“ paotab noor naine.

Autovõitu lubab Maarja tähistada grillipeoga. „Sõbrad tulevad külla, grillime, sööme kooki ja joome vahuveini. Kõik olid selle uudise üle väga õnnelikud,“ avaldab ta.

Kuidas Coop Lotos osaleda?

Coopi kliendikaardi omanikuna saad nüüd valida, kas koguda oma ostudelt lotopileteid või boonusraha. Vastava valiku saad mugavalt teha kliendiportaalis või Coopi kaupluse kassas. Oma valikut ei pea igakuiselt uuendama, kuid soovi korral saad seda igal ajal muuta.

Coop Loto loosimistes osalemiseks registreeri Coopi kauplustest või e-poest oste tehes Coopi kliendikaart, milleks on Säästukaart, Säästukaart Pluss või Coop Panga maksekaart. Iga 10 euro suurune ost = vähemalt 1 lotopilet (sõltuvalt boonustasemest).

Coop Loto auhinnad loositakse välja eelmisel kuul kogunenud lotopiletite vahel hiljemalt järgmise kuu 10. kuupäevaks. Loosimise tulemused avaldatakse Coopi kodulehel ja Coop Eesti Facebooki lehel. Iga kuu loositakse välja viis elektriratas Amplerilt, teler Samsung 55" QLED, robottolmuimeja Electrolux, espressomasin Saeco GranAroma, kuumaõhufritüür Tefal, reisivautšer Reisieksperdilt puhkuseks Eestis (väärtusega 1500 eurot), Coopi kinkekaardid ning loomulikult peaauhind TOYOTA RAV4 Hybrid – jah, iga kuu ja päriseks!