Sten Sokk vedas meid EMile, kas ta veab meid ka EMil?

Foto: FIBA Europe
Korvpall
4. juuli 2022, 11:27

SINISILMNE LOOTUS VÕI REAALNE VÕIMALUS? Eesti ei pea tegema EMil veerandfinaali jõudmiseks mitte midagi ulmelist (1)

Praeguses seisus Eesti korvpallikoondisel on tükk tegemist, et kahe kuu pärast olla EM-finaalturniiril korralikus löögihoos. Kui aga mehed peaks tulema mõnenädalaselt puhkuselt tagasi korralikus füüsilises vormis, ettevalmistusega pannakse täkkesse, siis on EMil võimalik teha suuri asju.

Vaatame ette eesootavale graafikule. Eesti koguneb uuesti juuli lõpus ja siis on koondise juurde oodata ka seni Arizona ülikooli juures harjutanud Kerr Kriisat. Esimene kontrollmäng on kavas juba 4. augustil, kui Panevežyses kohtutakse Leeduga. 12. ja 14. augustil mängitakse Tartus Kullam 100 turniiri raames Belgia ning Bosnia ja Hertsegoviinaga. Viimane sõpruskohtumine ootab ees Lätiga, mis on esialgu märgitud 19. augustile, aga kuupäev võib veel nihkuda. Lõpliku lihvi saab Eesti koondis enne EMi MM-valikmängudes – 25. augustil mängitakse võõrsil Sloveeniaga, kolm päeva hiljem kodus Soomega.

Seejärel ootab ees lennureis Milanosse ja juba 2. septembril visataksegi pall mängu. Käime välja stsenaariumi, mis ei nõua mitte midagi ulmelist, aga lõppeks sellega, et Eesti on EMil kaheksa parema seas.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99