Manchester Unitedi koduse rivaaliga Cristiano Ronaldo tõenäoliselt ei liitu.

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
6. juuli 2022, 09:36

United ei kavatse Ronaldot kodusele rivaalile müüa

Kuigi Cristiano Ronaldo on andnud mõista, et soovib lahkuda Manchester Unitedist, on klubil raske leppida temast ilma jäämisega. Praegu ollakse seisukohal, et portugallasel ei tohi lasta mingil juhul liituda koduse konkurendiga – ründaja vastu on tundnud huvi mullune meistrite liiga tšempion Londoni Chelsea.

The Suni andmetel oleks 37aastasele Ronaldole üheks võimalikuks variandiks Müncheni Bayern, kust lahkub suure tõenäosusega Robert Lewandowski. Portugali vutistaari palkamisele mõtleb ka Itaalia klubi Napoli.

Chelsea, kes saatis hiljuti Milano Interisse laenule Romelu Lukaku, otsib seega jätkuvalt uut ründajat. Kuigi vahepeal teatati, et Pariisi Saint-Germain pakub neile Neymari, teatas nüüd Prantsuse klubi uus peatreener Christophe Galtier, et ta kavatseb 30aastase brasiillase enda meeskonda jätta. „Tiimis peab mõistagi valitsema tasakaal. Tean, mida temalt tahan ning olen kindel, et ta jääb meiega,“ vahendas prantslase sõnu Eurosport.

Thomas Tucheli juhendatav Chelsea loodab suvise üleminekuakna ajal soetada mitu uut mängijat, lisaks ründajatele mõeldakse ka teistele positsioonidele. Mirrori andmetel tahetakse lähipäevil teha kolm ostu, näiteks püütakse endale meelitada Manchester City staar Raheem Sterling. Samuti hoitakse silma peal tema tiimikaaslasel Nathan Akel – keskkaitsja eest tuleks neil tasuda üle 47 miljoni euro. Kaitsemängijatest mõeldakse ka Juventuse tähe Matthijs de Ligti peale, kes läheks maksma umbes 82 miljonit eurot. Üleminekuturul jälgitakse ka Sevilla mängijat Jules Koundet ning Bayerni kaitsjat Benjamin Pavardi.

Uus Inglismaa jalgpalli meistriliiga hooaeg algab tänavu 6. augustil.