EDASI, OTT! Kunda rallifännid Heiki (vasakult), Urve, Kristi, Riho, Kristina, Ivar ja koer Kenzo Kanepis jõuvarusid taastamas.

Foto: Maria Kilk
WRC
16. juuli 2022, 19:01

FOTOD JA RALLIJUTUD KANEPIST | „Mul on naine Saaremaalt, nii et oleme Tänakuga peaaegu sugulased!“

„Ott räägib kogu aeg, et sõitis katse läbi – ta võiks suruma ka hakata,“ kõlas juba neljapäeva õhtust ehk algusest peale Rally Estonia fännikaravanis mööda Lõuna-Eestit tuuritanud Kunda seltskonna sõbralik soovitus meie parimale rallimehele. Oli laupäeva keskpäev Kanepi keskväljakul ja just oli ühele poole saanud kolmanda rallipäeva esimene pool.

Kui suuna Tartust Rally Estonia ühe sõlmpunki ehk Kanepi poole võtsime, algas kohe Taaralinna külje all selline paduvihm, et pelgalt mõtegi sellistes oludes ralliraja ääres kössitamisest ajas kerged judinad peale. Õnneks ei seadnud reporterist ja fotograafist koosnenud Õhtulehe ekipaaž eesmärgiks end kusagile katsele pressida, vaid tahtsime näha ja tunnetada, mida arvab kohalik rahvas – ja ehk ka mõni kaugema kandi rallisõber – tänavusest üritusest. Kanepi külje alt Mügralt algav Kanepi kiiruskatse sõidetakse küll pühapäeval, kuid et piirkonda jäävad ka Neeruti, Vastsemõisa ja Otepää katsed, võtsime eelduseks, et ralli hõngu peaks Kanepis juba praegu korralikult õhus olema.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99