Vehklemine

KAHJU! Nelli Differt kaotas kahekordsele maailmameistrile ja jäi MMil medalist vaid ühe võidu kaugusele (4)

LISA KOMMENTAAR

Ferdinand18. juuli 2022, 20:49
DELFI-is enam sõna võtta ei saa... Kribin siis siia. Sääritsa süüasja või süüdimatust saab arutada hiljem. Tuleme nüüd päevakajaliste uudiste juurde. Differt täitis MM-il püstitatud eesmärgi 100%-liselt! Eesmärgi, mille kõikidele meie sportlastele on seadnud herr Martinson - tühja see võit, tähtis on tulla kaheksa sekka, sest siis ollakse juba EOK rahadel. Differt täitis selle ülesande filigraanselt. Isegi pingutas vast veidi üle - tuli viiendaks... Samas tahaks Differtit tunnustada, sest aastaid on oma rahadega võrdselt EOK palgalistega teinud ettevalmistust ja läbi MK etappide kadalipu murd
Mihkel18. juuli 2022, 19:18
Loteriiala,täna OM võitja,homme Eesti viies.Maailmas ei tea sellest alast pea mitte keegi.Aga medal vitriinis hiilgab nagu Boltil või Phelpsil.Isegi Selannel ja Borgil,Ronaldol ja Messil jääb see unenäoks.Tulgem maapeale.
Jah18. juuli 2022, 17:49
Inimene saavutas maailmas 4 koha. See on saavutus, kus siin kahju on ? Kahju saab olla siis kui on juba midagi olemas, kindel ja konkreetne, hoiad seda käes ja siis kaotad ära. See on kahju. Aga kahju ei saa olla mingi nähtus, mida pole olemas ja mis jääb saamata. Nii et sportlane saavutas 4 koha maailmas, mitte ei jäänud esimest kolmest kohast ilma.
Taavi18. juuli 2022, 18:38
ei saavutanud ju 4.kohta, 5.-8.koht on veerandfinaali kaotaja