AUTORITEET: Peatreener Peep Pahv Keila korvpallikooli poisse juhendamas.

Foto: Aldo Luud
Korvpall
19. juuli 2022, 16:32

RAADIOHÄÄLEST KOSSUGURU! Meistriliigas treeneriks hakkav Peep Pahv: „No kui ei saa hakkama, siis ei saa. Siis tuleb keegi teine.“ (1)

Peep Pahvi karjäär spordiajakirjanikuna sai alguse 1993. aastal. Selle kõrval on tema kogemus korvpallitreenerina köömes: Keila korvpallikoolis hakkas ta poisse juhendama 2011. Nüüd on aga neist noortest sirgunud mehed, kes teevad ka mehetegusid: tulevaks aastaks liitub esiliigas pronksi teeninud Keila klubi meistriliigaga ja see sunnib Pahvi kahe armastuse vahel valima.

„Nende 2000. aasta poistega oli huvitav lugu. See oli umbes 10 aastat tagasi ja meil oli Rakveres noorte turniir. Õhtul oli treenerite bankett, kus oli ikka ka „sooja tehtud“. Pärast on treenerid, kes seal olid seda ikka meenutanud, kuidas ma järsku üks hetk tõusin püsti ja ütlesin, et nende kuttidega ma lähen meistriliigasse ka. Siis küsiti, et no mis mehed, kellega sa lähed? Ma lugesin nimed ette. Ja need mehed on olemas!“ rääkis Pahv teisipäeval, kui ta Keila meistriliigavõistkonna peatreenerina välja hõisati. „Juba siis kuklas tiksus mõte, et võiks nii minna ja kuidagi loogiliselt ongi läinud.“

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99