Alterique Gilbert kevadises poolfinaalseerias Kristjan Kitsinguga jõudu katsumas. Järgmine aasta on nad juba Kalev/Cramos võistkonnakaaslased.

Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
20. juuli 2022, 18:11

NIMEKIRI AINA TÄIENEB! Kalev/Cramo käitub rivaale tühjaks tehes väga nutikalt (1)

BC Kalev/Cramo on pärast kevadist põrumist võtnud asja väga tõsiselt käsile, et uuel korvpallihooajal sarnane häbi ei korduks. Suur osa sellest plaanist on lisaks enda tugevdamisele ka rivaalide nõrgendamine: kui võtta arvesse ka peatreeneri palkamine, on Eesti meisterklubist Pärnust enda manu toodud juba neli (!) meest.

Nali naljaks, tegelikult talitab Kalev/Cramo enda saatust silmas pidades väga nutikalt. Sõja tõttu lahkuti Venemaa ühisliigast ning alles kolmas koht kodustel meistrivõistlustel jättis nad vaeslapseks ka eurosarjades – et FIBA Europe Cup põhiturniirile pääseda, tuleb alistada kolm vastast. Võimalik, et hooaeg piirdubki vaid koduse korvpalliga, kus vahel on asja ka Lätimaale. Sellises olukorras pole võimalik palkamistes suurtele avantüüridele minna, mistõttu juba end Eesti liigas tõestanud mängijate üle ostmine peaks garanteerima tummise hinna/kvaliteedi suhte.

Sellegi poolest on kummaline näha, kuidas iga nädal tuleb mitu teadet, kuidas Cramo on kellegi rivaalide ridadest üle meelitanud. Paneme nimed ritta!

Edasi lugemiseks: