KAKS KAUNITARI: Lionel Messi naine Antonela (vasakul) ja Cristiano Ronaldo kaasa Georgina Rodriguez.

Foto: @antonelaroccuzzo, @georginagio / Instagram / Kollaaž
Kõmu
24. juuli 2022, 13:45

JUHUS? Messi naine postitas Instagrami seksikad joogapildid, Ronaldo kaasa vastas kähku veelgi vürtsikama videoga (13)

Jalgpallimaailma superstaarid Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi on teatavasti kibedad rivaalid, ning tundub, et kerge vägikaikavedu käib ka nende naisukeste vahel. Nii postitas Messi naine Antonela hiljuti Instagrami vallatud joogapildid, millele Ronaldo väljavalitu Georgina Rodriguez kähku omalt poolt vastas.

Antonela kandis oma fotodel kergelt paljastavat tumedat kostüümi, lisades juurde joogariietusega kaupleva Alo Yoga viite. Kuna naine on suurepärases vormis, uppus postitus kiitvatesse kommentaaridesse. Messi ise pani kommentaariks kolm südame emotikoni.

Peagi vastas oma Instagrami kontol Georgina, kusjuures Alo Yogale viitas temagi. Ronaldo elukaaslane astus seejuures Messi omast sammu kaugemale, sest postitas mitte pildid, vaid video, kus demonstreeris lahkesti ka oma tagumisi palgeid.

Olgu naiste omavahelise rivaalitsemisega kuidas on, kuid oma meestest hoolivad nad väga. Antonela on Messi noorepõlvearmastus. Suhe tehti teatavaks 2008. aastal, abiellusid nad aga viis aastat tagasi. Messide peres kasvab kolm last.

Ronaldo ja Georgina on kokku elanud kuus aastat, kuid teadaolevalt nad veel abielusadamasse tüürinud ei ole. Peres sirgub viis last, kellest kaks on ühist ja kolm vanemat on Ronaldole sünnitanud surrogaatemad. Aprillis tabas perekonda tragöödia, kui Georgina tõi ilmale kaksikud, kellest üks aga suri.