Jens Lehmann, endine väravavaht ja praegune saemees.

Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
28. juuli 2022, 17:44

VAATED PUHTAKS! Saksamaa jalgpallistaar haaras mootorsae ja asus naabrimehe garaaži lammutama (2)

Saksamaa jalgpallikoondise ja Londoni Arsenali endine väravavaht Jens Lehmann tahaks nautida rahulikku pensionipõlve oma Baierimaal Starnbergi järve ääres asuvas villas, ent tal on risuks ees nurjatu naaber, kes ehitas oma krundile garaaži, mis varjab Lehmanni jaoks vaated järvele. Nii ei jäänud 52aastasel ekspuurilukul üle muud kui haarata kätte mootorsaag ja asuda seda naabri „omavoli“ likvideerima!

Lehmann olla tülika naabriga juba pikemat aega vaenujalal, ent kõnealune garaaž osutus viimaseks piisaks tema kannatuste karikas. Ta tormas mootorsaega varustatult naabri garaaži ning oligi raevuhoos mitu ehitise laetala läbi saaginud. Seejuures oli ta esmalt katsunud oma identideedi varjamiseks välja lülitada naabri turvakaamera, kuid see tal ei õnnestunud ja nii nägi garaaži õnnetu omanik kogu tegevust n-ö otseülekande vahendusel oma silmaga. Lehmann olla oma saetööga tekitanud naabrile sadadesse eurodesse ulatuva kahju.

Mõistagi kutsus naaber kohale politsei ja nüüd ongi Lehmanni tembud uurimise all. Lisaks seekordsele saagimisele olla ta ka kolmel korral varem naabri vara kallal vandaalitsenud ning tekitanud kahju kokku rohkem kui 10 000 euro ulatuses.

Samas on Lehmann ka ise politseile naabrite peale kaevanud, süüdistades neid tema eraomandi kahjustamises – nimelt on ta seisukohal, et kõnealune garaaž on ehitatud üldsegi tema maale!

Endine väravavaht on elanud maalilise Starnbergi järve ääres viimased 15 aastat. Ta ostis häärberi veel neil päevil, kui oli Londoni Arsenali hingekirjas, makstes maja ja maa eest kokku viis miljonit eurot.

Lehmannil on käsil üldse keerulised ajad: eelmisel aastal vallandati ta Berliini Hertha jalgpalliklubi juhatusest, kuna avalikkusesse lekkis üks tema rassistlik WhatsAppi keskkonnas edastatud sõnum. Selle järel esines ta avaliku vabandusega. Intsidenti mootorsaega pole ta aga kommenteerinud.