Ilmselt poleks praegu kerge olla Cristiano Ronaldo.

Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
3. august 2022, 14:54

Unitedi peatreener on Ronaldo peale pahane: see oli täiesti lubamatu (2)

Cristiano Ronaldo, kes on pikalt andnud mõista, et tahab Manchester Unitedist lahkuda, on siiski meeskonna juurde vähemalt esialgu naasnud. Eelmisel pühapäeval tegi ta kaasa sõpruskohtumises Rayo Vallecano vastu, kus vahetati väravateta lõppenud avapoolaja järel välja. Portugali staar otsustas seepeale staadionilt lahkuda, selle asemel, et veel kolmveerand tundi pingilt mängu vaadata.

Esialgu keeldus United juhtunut kommenteerimast, kuid hiljem väitsid nad, et neil pole 37aastase Ronaldoga mingeid probleeme. Hiljuti ütles aga klubi uus peatreener Erik ten Hag, et ta mõistab sellise tegutsemise hukka.

„See oli minu jaoks täiesti lubamatu käitumine. See on vastuvõetamatu, kõigi jaoks. Oleme meeskond ning peame alati koos lõpuni olema,“ vahendas hollandlase sõnu Daily Mail.

Ronaldo vahetati välja 20aastase Amad Diallo vastu, kes viis Unitedi teise poolaja alguses juhtima. Kohtumine lõppes siiski 1 : 1 viigiga.

Ronaldo on mitu korda vihjanud, et tahab tiimi vahetada. Ajendiks meistrite liiga jalgpall, mida United uuest hooajast ei mängi. Klubi ise on öelnud, et portugallasest ründaja pole müügiks – tal on veel aasta lepingust järel.

Siiani tundub aga, et ükski teine meeskond pole viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldost huvitatud. Erinevate Briti väljaannete põhjal alustaks ründetäht Unitedis hooaja avamatši pingilt, ten Hag näeb algkooseisumeestena hoopis Jadon Sanchot, Marcus Rashfordi ja Anthony Martiali. Portugali koondise kaptenil jäi suur osa klubi ettevalmistusperioodist vahele.

United võõrustab pühapäeval Inglismaa meistriliigas Brightonit.