Akwasi Frimpong vajab naissoost kelgupartnerit.

Foto: Reuters/Scanpix
Talisport
4. august 2022, 15:09

Olümpiale pürgiv Musta Mandri skeletonimees otsib endale sotsiaalmeedias naissoost kelgupartnerit

Väljas laiutab veel küll suur suvi, aga et rege teatavasti just nimel suvisel ajal rautatakse, siis on ka Ghana skeletonisõitja Akwasi Frimpong teinud Twitterisse postituse, milles otsib endale naissoost kelgupartnerit.

Nimelt on 2026. aasta Milano ja Cortina d'Ampezzo taliolümpial esmakordselt kavas skeletoni segapaaride võistlus ning 36aastane Musta Mandri talispordiäss on võtnud endale pähe, et tahab seal kindlasti osaleda.

Ent kuna probleem on selles, et talisportlasi – nii mees- kui ka naissoost – Ghanas mõistetavatel põhjustel napib, siis otsibki ta endale õrnemast soost kelgukaaslast läbi Interneti. Ainsaks tingimuseks on see, et asjast huvitatud naisel oleks Ghana pass või et ta suudaks tõestada, et tema vanemad või vanavanemad on selles Lääne-Aafrika riigis sündinud.

„Otsin Ghana naissportlast, kes võtaks koos minuga vastu väljakutse. Teen praegu kõvasti tööd, et pääseda individuaalvõistlusele, kuid mul oleks väga hea meel, kui saaksin treenida ja toetada ka mõnd Ghana naissportlast, et temagi pääseks skeletoni individuaalvõistlusele ja et üheskoos pääseda võistkonnavõistlusele. Informatsiooni saamiseks kirjutage mulle otse sõnumitesse,“ seisab Frimpongi postituses.

Akwasi Frimpong tegi 2018. aastal Ghana spordiajalugu, kui osales riigi kõigi aegade esimese skeletonisõitjana taliolümpial Pyeongchangis. 2022. aasta Pekingi mängudelt jäi ta paraku kõrvale, sest kuulutati vahetult enne otsustavat kvalifikatsioonivõistlust koroonapositiivse lähikontaktseks ega pääsenud rajale.