Tyler Cheese.

Foto: Avis Utilitas Rapla Facbooki lehekülg
Korvpall
9. august 2022, 13:21

Rapla korvpallimeeskonnaga liitus ameeriklasest mängujuht

AVIS UTILITAS Rapla korvpalliklubi teatab, et on allkirjastanud uueks hooajaks lepingu tagamängija Tyler Cheesega. 25aastane ja 196 sentimeetri pikkune pallur on combo mängujuhist ja shooting guardist.

Cheese siirdus pärast ülikooli Euroopasse, kus tema esimeseks välisklubiks oli eestlastele tuntud Itaalia profitiim Universo Treviso Basket. Lisaks on ta mänginud Põhja-Makedoonias, Soomes ja möödunud hooajal Saksamaa ProA liigas Ehingen Urspringi ridades.

Saksamaal mängitud põhihooajal kogunes tema statistikutesse keskmiselt 18,1 punkti, 5,1 lauapalli ja 4,6 söötu mängu kohta.

Rapla meeskonna peatreener Arnel Dedič on uue hoolealusega väga rahul. „Tyler on mitmekülgne mängija, kes tajub ja oskab mängutempot kontrollida. Ta on nutikas mängujuht, kes suudab samas ka efektiivselt skoori teha ja sööte näha. Mis kõige tähtsam - meil on PG, kes hoolitseb oma meeskonna eest, tegutseb otsusekindalt, temas on liidri omadused. Ta on andekas, suure potentsiaaliga mängija, ootan põnevusega temaga koos töötamist,“ rääkis Dedič.