Legendaarne Sergei Pareiko, kes jõudis Eesti koondist esindada 65 korral. Kümne päeva pärast saab teda taas koondisesärgis näha!

Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
9. august 2022, 16:57

„KOLMAS POOLAEG“ | Sergei Pareiko avaldas, mis erimeelsus Viktor Levadaga sundis teda klubist lahkuma (4)

Pareiko nimi pole jalgpalliskeenes võõras mitte ühelegi eestlasele. Suur on aga meie rõõm, et Sergei kõrval on esile kerkinud ka tema poeg Daniil, kes lõi hiljuti käed Itaalia klubiga SPAL. Oma poja toimetamistest ja paljust muust Sergei Pareiko „Kolmanda poolaja“ jalgpallisaates rääkiski.

Saate alguses lõhkas Pareiko väiksemat sorti pommi, kui teatas, et talle on tekkinud jalgpallialaselt uusi väljakutseid. Siiski pole ta endiselt nõus tegema treeneritööd, vaid panustab muul moel. Tema seni viimane jalgpallialane ametipost oli FCI Levadia spordidirektor, kust ta lahkus umbes täpselt aasta eest. Sellest rääkis ta nüüd ka pikemalt.

Loomulikult ei piirdunud me vaid kahe teemaga. Pareiko meenutas ka enda koondisekarjääri, vägevaid derbilahinguid FC Floraga ning seikasid, mille tõi kaasa tema emotsionaalne pale. Saate lõppu sponsoreeris rubriik „nagu kaks tilka vett“.

Head kuulamist!