Meryl Mägi ja Joonas Tamm aastal 2019.

Foto: Tiit Tamme
Kõmu
10. august 2022, 18:16

Bukaresti uus staar: Joonas Tamme lummav elukaaslane! (2)

Joonas Tamm on Bukaresti Steauas ukse jalaga lahti löönud: ühes liigamängus päästis ta väravaga tiimile viigipunkti, järgnenud euromatšis virutas keskkaitsja aga kuulsa klubi sootuks võidule. Eesti koondislase kõrval on Rumeenia meediale silma jäänud aga ka tema elukaaslane Meryl Mägi.

Rumeenia spordi- ja meelelahutusportaal Fanatik üllitas neljapäeval uudise sellest, kuidas FCSB, nagu Steaua klubi tänapäeval kaubamärgivaidluse tõttu kutsuma peab, keskkaitsja Tamm Bukarestis oma vaba aega veedab. Sisuliselt oli uudise sisuks kaks kuvatõmmist Mägi tehtud Instagrami loost: üks jalgpalluriga koos oma „luksuskorterisse“ Ikeast mööblit valides, teine koeraga Bukaresti vanalinnas jalutades.

Tamme hea või klubi niru vormi analüüsimise asemel jätkas artikkel aga teemadel. „Meryl Mägi on ilma kahtluseta FCSB mängijate üks kauneimaid tüdruksõpru ja eestlannat on juba hakanud jälgima Rumeenia klubi fännid,“ teatas Fanatiku portaal. „Tundub, et ta juba armastab Bukaresti ja on postitanud linnast mitmeid pilte.“

FCSB hooaeg on aga seni olnud parajalt niru – konverentsiliiga kolmandas eelringis on neil neljapäeval slovakkide Dunajská Streda võistkonna vastu kaitsta Tamme toodud 1 : 0 eduseis, kuid koduliigas on neljast mängust kirjas vaid kolm viigipunkti, mis Steaua kaliibriga meeskonna jaoks väga sant seis. Tammele on seni jagunud mänguaega kahes liigamatšis, mõlemal korral on ta sekkunud vahetusest kohe teise poolaja algul.