Tartu Rock 2002. aastal: vasakult Toomas Kandimaa, Toomas Liivak ja Vallo Allingu.

Foto: Mati Hiis
Korvpall
11. august 2022, 13:20

Tartu Rock alustab oma teekonda teisest liigast (3)

Mitme endise Tartu Rocki mängija veetav Rock Tartu Terminali nimeline korvpallimeeskond liitub tulevaks hooajaks Eesti liigasüsteemiga ja alustab tippurühkimist teisest liigast.

„Rocki fännid ja kõik korvpallihuvilised! Pühkige tolm lippudelt ja hakake meelde tuletama hüüdu „Tar-tu Rock, Tar-tu Rock!“

Rock Tartu Terminali meeskond tuleb ja alustab oma teekonda tippu Eesti teisest liigast. Nüüd on teada tosin meeskonda, kes selles liigas uuel hooajal osalevad,“ seisab klubi Facebooki lehel.

Rockil on vaja maid jagada Rapla Korvpallikooli, Haapsalu, Rae Spordikooli, KK Hito / BC Karjamaa, KK Askuse, Tartu Ülikool / Septicumi, Keila Korvpallikooli, Audentese SK / Tallinna Ülikool / TSK, TALTECH BS / Fenster / TSK, KK Viimsi ja SK Tünamoga.

Seejuures liitub Rock ka Eesti karikavõistlustega, kus osaleb kokku vaid 16 meeskonda. Ehk pole välistatud, et Rock mängib näiteks BC Kalev/Cramo või Tartu Ülikooliga. Meeskonna peatreeneriks on Toomas Liivak. Meeskonna eestvedajate ringi kuuluvad näiteks endine Rocki mängija Tanel Tein ja klubi pikaaegne mänedžer Meelis Pastak.