Miks just Roosa jalgpall? See tuleneb rinnavähi sümboliks olevast roosast lindikesest ja selle tõttu kannavad ka Tammeka naiskonna mängijad alati just roosasid särke.

Foto: Facebook / JK Tammeka Naiskond
Jalgpall
27. august 2022, 10:44

Üritused algavad Tamme staadionil täna kell 14!

USAst inspiratsiooni saanud Tammeka heategevuslik üritus on jõudnud juubelini: sel korral pannakse õlg alla Janne Fridolinile

Kui kõik ülejäänud kodumängud peab Tartu Tammeka naiskond Sepa staadionil, siis aastas korra pääsevad nad Tamme staadioni peaväljakule. Põhjus? Sest just siis korraldatakse Roosa jalgpalli nime kandvat heategevusmängu.

Sel aastal toimub Roosa jalgpalli heategevusmäng 27. augustil, kui Tammeka naiskond kohtub Pärnu Vaprusega. Aga kui enamasti ongi see olnud täielikult naiskonna pidupäev, siis juubeliaasta puhul hõlmab üritus tervet klubi. Tegevused hakkavad pihta kella kahest, kell kolm on Tammeka ja Vapruse naiskondade omavaheline mõõduvõtt ning õhtu saab lõpu peale Tammeka ja Legioni meeskondade madinat.

Kui tavaliselt on heategevuseks kogutud rahaga abistatud Tartumaa või linna inimesi, siis ka seekord valiti välja „oma” inimene, ent mitte geograafilistest aspektidest lähtuvalt, vaid valik langetati jalgpalliskeene siseselt. Nimelt abistatakse kogutud rahaga naiste meistriliigas mänginud ja praegu treenerina töötava Inger Fridolini ema Jannet, kellel avastati haruldane silma melanoom, mille ravi on osutunud üle ootuste kulukaks. Nelja lapse ema, dirigendi ja muusikaõpetaja tütar Inger ise astub Roosal jalgpallil oma lauludega üles.

Edasi lugemiseks: