Cristiano Ronaldo on terve suve andnud mõista, et tahab Manchester Unitedist lahkuda. Nüüd paistab seda tahtvat ka klubi ise.

Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
14. august 2022, 20:02

United tühistab Ronaldo lepingu, kui Portugali staar oma suhtumist ei paranda

Sky Sportsi teatel kaalub Manchester United oma staarmängija Cristiano Ronaldo lepingu katkestamist, kui too oma suhtumist ei paranda. Samas on vutistaar terve suve andnud mõista, et tahab klubis lahkuda, seega mis saab tal selle vastu olla.

Pärast laupäeval võõrsil Brentfordilt saadud 0 : 4 kaotust tormas ründaja platsilt minema ega surunud peatreener Erik ten Hagi kätt. Mängu ajal süüdistas ta David de Gead, kelle eksimuste tõttu jäi meeskond 0 : 2 taha. Matši järel ei tänanud portugallane erinevalt tiimikaaslastest kohtumist vaatama tulnud Unitedi fänne.

Peamine põhjus, miks Ronaldo tahab klubist lahkuda, on soov mängida meistrite liigas. Siiani tundub aga, et keegi pole viiel korral maailma parimaks mängijaks valitud ründestaari palkamisest huvitatud. Hiljuti pakkus United teda AC Milanile ja Milano Interile, kuid mõlemad klubid keeldusid sellest. Varem on Portugali koondise kaptenist ära öelnud ka Müncheni Bayern, Londoni Chelsea ja Madridi Atletico.

Juuli lõpus oli Ronaldo palunud Unitedilt, et nad lõpetaksid tema lepingu. Hetkel teenib ta klubis iganädalaselt üle 425 000 euro. Veel hiljuti ütles ten Hag, et Portugali staar on meeskonna plaanides. „Arvestan mängijatega, kes mul on, ja meil on väga hea meel, et ta on meie tiimis,“ lausus hollandlasest peatreener enne kohtumist Brentfordiga.

Kui selles matšis alustas 37aastane Ronaldo algkoosseisust, siis liigahooaja avamatšis, mis kaotati koduväljakul 1 : 2 Brightonile, sekkus ta pingilt.