Cristiano Ronaldo tahaks Manchesterist lahkuda, kuid keegi ei soovi talle lepingut pakkuda.

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
18. august 2022, 15:10

Madridi Reali president viskas Ronaldo võimaliku naasmise üle valusat nalja

Jalgpalliikoon Cristiano Ronaldo tahaks kangesti Manchester Unitedist sääred teha, kuid paraku seob teda Punaste Kuraditega kehtiv leping. United on võtnud võimaliku diili osas ühendust erinevate tippklubidega, kuid seni pole portugallase teenete vastu keegi huvi tundnud.

Hiljuti pakkus United Ronaldot AC Milanile ja Milano Interile, kuid mõlemad klubid keeldusid viisakalt. Varem on Portugali koondise kaptenist ära öelnud ka Müncheni Bayern, Londoni Chelsea ja Madridi Atletico.

Nüüd ütles oma valusa hinnangu Ronaldo võimaluste kohta oma endisesse koduklubisse naasta ka Madridi Reali president Florentino Perez.

„Palgata Cristiano? Jälle? Ta on 38 aastat vana,“ kõlas Perezi seisukoht kunagise klubi sangari võimaliku taasliitumise kohta. Torge on seda valusam, et tegelikult on Ronaldo 37aastane (mehe sünnipäev on 5. veebruaril – K.K.)

Cristiano Ronaldo kandis Reali särki aastatel 2009–2018. Ta sai kuningliku klubi eest kirja 434 mängu ja lõi neis uskumatuna näivad 444 väravat. Kui tema Reali-seiklus läbi sai, liitus ta Torino Juventusega, kust võttis eelmise hooaja eel omakorda ette teekonna kunagisse koduklubisse Manchester Unitedisse.

Kuid paraku pole Unitedil käsil parimad ajad. Kõige enam teeb Ronaldole meelehärmi see, et ta ei saa oma imelisi oskusi näidata meistrite liigas ning sestap tahaks liituda mõne tiimiga, kus seda teha saaks. Ka selle hooaja algus on Unitedi jaoks olnud katastroofiline: avavoorus kaotati koduväljakul 1 : 2 Brightonile, teises voorus saadi võõrsil Brentfordilt lausa 0 : 4 saun ja nii ollakse liigatabelis viimasel kohal.

Brightoni vastu sekkus Ronaldo varumeestepingilt, Brentfordi vastu kuulus algkoosseisu. Pärast toda 0 : 4 kaotust tormas ta platsilt minema ega surunud Unitedi peatreeneri Erik ten Hagi kätt. Samuti ei tänanud ta matši järel erinevalt tiimikaaslastest kohtumist vaatama tulnud Unitedi fänne.