Kaia Kanepi ja Serena Williams on kohtunud viiel korral ja Kanepi on võitnud vaid ühe seti. Nüüd on Anett Kontaveiti kord Williamsiga mõõtu võtta – loodetavasti ameeriklanna karjääri viimases (üksik-) mängus.

Foto: Robert Deutsch / Reuters / Scanpix
Tennis
31. august 2022, 18:59

ENNEOLEMATU SÜNDMUS: Kontaveit vs Williams on garanteerinud endale hiilgava koha Eesti spordiajaloos (2)

Ööl vastu neljapäeva on Anett Kontaveidi peal kümned miljonid silmapaarid. Mitte küll otseselt tema enda pärast – tähelepanu toob Serena Williamsi lahkumisetendus – aga sellegi poolest on tegu ühe enim tähelepanu saava sündmusega Eesti spordiajaloos.

Kahe tennisisti omavahelist mõõduvõttu – mis algab New Yorgis magusal prime time’il kell seitse õhtul ehk Eesti aja järgi kaks öösel – tuleb kahtlemata vaatama Arthur Ashe’i staadioni täismaja ehk ca 29 400 inimest. Matšiga kaasas käiv trall pole enam nõnda uhke, kui oli enne Williamsi avaringimängu Danka Kovinićiga – siis tuli igaks juhuks suur sõu ära pidada, äkki enam teist võimalust ei teki. Suure tähelepanu all on kohtumine sellegi poolest – kasvõi juba põhjusel, et maailma 80. reketi asemel madistab Williams nüüd WTA edetabeli teise naisega!

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99