Mõned tennisesõbrad on veendunud, et Serena Williams ootab last.

Foto: AP / SCANPIX
Tennis
1. september 2022, 15:07

RAHVAS SOSISTAB: kas Serena Williams on rase? (12)

Seda, et 40aastane Serena Williams on jätkuvalt suurepärane tennisist, nägid läinud ööl ilmselt miljonid spordisõbrad. Osale neist pakub huvi hoopis see, egas USA lahtiste järel tippspordist taanduv ameeriklanna juhuslikult taas rase pole.

Spekulatsioon pole päris laest võetud, sest Williams on avalikult välja öelnud, et nad proovivad abikaasa Alexis Ohanianiga (Redditi üks asutajatest) teist last saada. Peres kasvab juba tütar Alexis Olympia, kes saab septembris viieaastaseks.

„Saime hiljuti arstilt infot, mis andis mulle rahu ja tekitas tunde, et võime oma pere suurendada millal iganes me selleks valmis oleme,“ teatas Williams augusti alguses Vogue'i veergudel.

Ta põhjendas lõpetamist, et tahab veeta rohkem aega perega ja lisas, et ei soovi teist korda tippsportlasena rase olla (teist kuud Alexist oodates võitis ta Austraalia lahtised). „Pean olema kahe jalaga tenniseplatsil või kahe jalaga väljas.“

Jumal seda teab, mida rahvas omavahel räägib, aga mõni julgem on avaldanud arvamust ka Twitteris. Alljärgnevalt mõned ingliskeelsed näited, millest osad on raseduses veendunud, teised viskavad õhku küsimuse, kas kleidi alt paistab kõhuke.