TŠEMPION: Kristin Tattar sai laupäeval poseerida auga välja teenitud maailmameistri võidutrofeega. Lisaks ootas teda tšekk 11 000 USA dollarile.

Foto: Kevin Huver / Disc Golf Pro Tour
Spordivaria
7. september 2022, 18:06

Maailmameister Kristin Tattar: ma ei lasknud erinevatel hirmudel end tagasi hoida

Värske disc golf'i maailmameister Kristin Tattar (30) ütleb, et laupäevast alates on kõige rohkem muutunud maailm tema ümber. Ta on mattunud õnnitluste laviini ja intervjuusoovide alla, enda sisse pole tal veel õieti olnud aega vaadatagi.

„Kõige üllatavam oli Kaja Kallase Instagrami story minu võidu kohta. Väge äge!“ märkis Tattar, kes usub, et saab rahulikult kogu teekonnale tagasi kiigata alles kodumaal ehk umbes kuu aja pärast. Suur võidupidugi peab veel ootama, sest hooaeg USAs jätkub.

„Peale võitu helistasin tütrele ja rõõmustasime koos ning õhtul käisime sõpradega väljas söömas. Järgmisel päeval ootas juba ees pikk autosõit (umbes 14 tundi Kansasest Pittsburghi – M. T.) järgmisesse võistluspaika ning nüüdseks kulgeb elu tavalises treening- ja võistlusrütmis edasi. Ma usun, et korraliku tähistamise saab koos pere ja sõpradega ette võtta alles koju jõudes.“

Tattar avaldas Õhtulehele muuhulgas, mis oli tema arvates võidu võti, millised vaimsed väljakutsed MMil liidrikohaga kaasnesid ning kui palju häiris teda haige küünarnukk.

Edasi lugemiseks: