Tamrex | Sisuturundus
14. september 2022, 12:10

Tossud kappi, premium-poolsaapad jalga: tööle, maale, tänavale

Puhasta turvakingad ja -sandaalid ning jäta need teenitud puhusele. Eeloleva sügise jahedus ja niiskus annavad võimaluse poolkõrgetele saabastele.

Kui sul on kiire, saad kohe siit kaks parimat mõtet kaasa. Kui sul on aega ja tahad rohkem valida, siis kerged, mugavad, vastupidavad ja nägusad poolsaapad leiad TAMREXi kauplustest või e-poest.

Kanna funktsionaalseid, mugavaid ja vastupidavaid jalanõusid igal ajal

Valimise lihtsustamiseks, toome esile kaks paari premium-klassi poolsaapaid, millega kindla peale minna. Tänu turvaelementidele on need mõeldud kandmiseks erinevate ohtudega tööobjektidel, kuid sa ei pea olema tööl mõnel nõudlikul objektil, et kanda häid funktsionaalseid, mugavaid ja vastupidavaid jalanõusid. Kes ütles, et jalad ei võiks olla hästi kaitstud igal pool mujal: tänaval, vabal ajal maal või metsas, õhtusel jalutusringil. Kena sportlik disain igal juhul meelitab. Kumba eelistad sina – silmapaistvaid oranže kujunduselemente või rahulikku tumesinist mustaga?

Vali SOLID GEAR

SOLID GEAR Reckon (S3, SRC, HRO, ESD) poolkõrgetes BOA® kinnitusega turvasaabastes on ühendatud nägus ja väljapaistev disain, hea hingavus, meeldivalt pehme samm, kaitse ja vastupidavus. Meie kandi rahvas kiidab lisaks laia liistu ja suurepärast istuvust.

Hingavast mikrokiust pealsed on vetthülgavad ja ninaosast kaetud TPU tugevdusega. Valatud PUst tald on alt kaetud õhukese oranži kummikihiga, mille koostis ja muster tagavad väga hea haakuvuse. Sellise kombinatsiooniga on ühes tallas kahe materjali eelised: PU on materjalina kerge ja pehme, kumm aga väga hea hõõrdumiskindlusega. Lisaks on tald õli- ja kuumuskindel.

Loomulikult on saapad varustatud BOA® kiirkinnitusega, sel mudelil vingelt saapa välisküljele seatult. BOA® on lihtne, mugav, vastupidav ja peaaegu kõige kindel. Seda on testitud kuumas ja külmas, tolmus ja vees. Kiirkinnitusele kehtib jalanõude kasutusaegne garantii. Kuniks on võimalik jalanõusid veel kanda, kestab ka BOA®, mille tugeva nailonkatte all on 49 imepeenikest terastrossi, mida musklijõul pole võimalik katki tõmmata. BOA® pakub ka lisaturvalisust: pole lahtiseid paelu, pole võimalust takerduda.

Solid Gear poolsaabaste klaaskiust turvanina ja komposiit-tekstiilist kerge ning painduv torkekindel tald kaitsevad jalgu. Turvaelementide olemasolu ei tee jalanõusid märkimisväärselt raskemaks. Uudsed materjalid on kerged, ent standarditele vastavalt väga tugevad.

Vali COFRA

COFRA Spool (S3, SRC, ESD) poolkõrged BOA® kinnitusega turvasaapad on suurepärane valik neile, kel vaja palju liikuda: objektil, tänaval või metsas. Nende kergus ja pehme samm üllatavad, tagasihoidlik tumedates toonides disain meeldib paljudele ja erilise tehnoloogia ning ehitusega tald neelab põrutuse ja annab hoogu.

Poolsaabaste hingavad ja vetthülgavad pealsed on valmistatud vastupidavast Techshellist, kus kanga sisse on kootud tugev silikoonstruktuur. PU ja TPU materjalidest kombineeritud välistald on pehme, kerge ja painduv, kuid vastupidav, hea hõõrdumis- ja libisemiskindlusega ning õlikindel. Uudse disainiga kannaosa summutab astumisel tekkiva põrutuse ja tahapoole tõusev kand tekitab kõndides tõukejõu igale järgmisele sammule.

Harilike paelte asemel on ka neil saabastel BOA® kiirkinnitus. See teeb jalanõude jalgapanemise ja väga täpselt enda jala järgi reguleerimise lihtsaks ja kiireks. Seatud pinge püsib terve kandmisaja kindlalt paigal. Jalatsite jalast ära võtmine on kõigest ühe tõmbe kaugusel. BOA® kiirkinnitus tuleb eriliselt esile just poolsaabaste ja saabaste puhul, kus pika paelarea sõrmedega õigeks sättimine võtab aega – nii jalanõu jalga panemisel kui ka paelte vabastamine enne jalanõu jalast kätte saamist. Kes on kord BOA® mugavust tunda saanud, see naljalt paelte juurde tagasi enam ei naase. BOA® töökindlus ja mugavus on garanteeritud kogu jalanõude eluea vältel.

Cofra poolsaabaste alumiiniumust turvanina ja APT tekstiilist torkekindel tald ei vähenda kuidagi jalavarjude kergust ega painduvust, küll aga pakuvad kaitset.

SOLID GEAR Reckon ja COFRA Spool poolsaabastes on sul igal hetkel kerge, mugav ja hea olla, nende funktsionaalsus ja kaitse toimivad alati. Ülemineku aastaaja poolsaapad on vetthülgavad, kuid hingavad.

Sokid ja sisetallad

Kanna neis õhukest meriinosokki või tehnilist töö- ja spordisokki, see aitab tekkinud soojusel nahapinnalt imada või eemale juhtida. Puuvillaseid sokke ei soovitata, sest need koguvad niiskuse endasse, kuivavad kaua ning kogu selle aja on jalad natuke märjad.

Kui kannad saapaid igapäevaselt pikki tunde järjest, vaheta iga 3 kuu järel sisetaldu, puhasta saapaid aeg-ajalt ning ära mitte kunagi kasuta neid tööriistade asemel. Kui järgid neid juhiseid, pakuvad saapad sulle mugavust pika aega jooksul.

Tule läbi lähimast TAMREXi kauplusest ja proovi järele, kuidas istuvad premium-poolsaapad sinu jalga või telli julgelt oma uued Solid Gear’id või Cofra’d e-poest.