Pokkerifestivalil Kings of Tallinn sai näha rohkelt kuulsaid kodanikke Eestist ja Soomest.

Foto: Elena Kask/ Olympic Casino
Spordivaria
14. september 2022, 15:39

GALERII | Martin Müürsepast skandaalse Beebilõustani! Eesti kuulsused väisasid Põhja-Euroopa suurimat pokkerifestivali

Teisipäeva õhtul kogunes Eesti ja kogu põhja regiooni suurimale pokkerifestivalile Kings of Tallinn hulk tuntud inimesi. Teiste seas tõmbasid Hilton Tallinn Park hotellis oma pokkerinäod ette Brigitte Susanne Hunt, Robert Rool ja Maarja-Liis Ilus. 

Esmaspäeval alguse saanud ja nädala lõpuni vältav Põhja-Euroopa suurim pokkerifestival meelitab igal aastal pokkerilaudade taha tuhatkond mängijat, kel on võimalus osaleda enam kui kolmekümnel turniiril.

Teisipäeval festivali raames toimunud kuulsusteõhtul panid oma oskused ja õnne proovile seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt, muusikud Silver Laas, Beebilõust, Danel Pandre, Maarja-Liis Ilus, Indrek „Summer“ Raadik ja Teele Viira, ansamblist 5Miinust tuntud Põhja-Korea ja Lancelot, tantsutäht Mairold Millert, korvpallilegend Martin Müürsepp, saatejuht Robert Rool, raadiohääl ja telenägu Erkki Sarapuu ning teised. Muusikalise etteastega tervitas osalejaid Kusti Lemba ja Laura Põldvere duo, viimane tegi festivalil ka oma pokkeridebüüdi.

Kõige kiiremini lõppes võistlus Silver Laasi jaoks, keda vedas alt kuningate paar. Parimaks erikülaliseks ostutus Erkki Sarapuu, kes jäi napilt välja finaallaua koosseisust. Sarapuul tuli leppida kümnenda kohaga, millega kaasnes 555eurone võidusumma. Kuulsustest jõudis auhinnalisele kohale ka räppar Põhja-Korea, kes saavutas 28. koha.

Kuulustusteõhtul lõid Eesti staaride kõrval kaasa ka Soome seltskonnatähed. Kohal oli telestaar Perttu Sirviö, kirjanik Teemu Potapoff, raadiohääl Renne Korppila, restoranipidaja Sami Karranto, Emmyle nomineeritud teleprodutsent Markus Selin, räppar Uuniikki ja staarmaakler Jethro Rostedt.

Kaheksa tundi kestnud turniiri võit läks põhjanaabritele. Võidukarika ja 7235 euroga lahkus pokkerilauast soomlane Jussi Mattila.