Sebastien Ogier kihutab tänavu veel kolmel MM-rallil.

Foto: AFP / SCANPIX
WRC
19. september 2022, 17:54

Ogier teatas fännidele hea uudise

Kaheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier teatas täna sotsiaalmeedias, et osaleb Toyota meeskonna eest kõigil kolmel järelejäänud MM-sarja etapil.

See, et ta kihutab kuu lõpus Uus-Meremaal oli juba varem paigas, kuid täna avalikustas Ogier, et stardib ka oktoobris Hispaanias ja novembris Jaapanis. Nii paisub tema tänavuste MM-rallide arv kuue peale, mis on isegi rohkem kui ta aasta alguses kommunikeeris.

WRC sarjas on Ogier' selle aasta tulemused järgmised: Monte Carlo ralli 2. koht, Portugali ralli 51. koht ja Keenia ralli 4. koht. Lisaks on ta tänavu rooli keeranud kestvussõidu MM-sarjas.

Ühtlasi tähendab Ogier' teade seda, et Esapekka Lappi sõidud WRC masinaga on selleks korraks sõidetud, sest nad jagasid neljandat Toyota Yarist. Soomlase seitsmest rallist koosnenud hooaega jäävad kaunistama kolmandad kohad Rootsis, Soomes ja Belgias.

Lappi tuleviku kohta ametlikku kinnitust pole, et Toyota tiimi boss Jari-Matti Latvala on Autospordile öelnud, et kasutaks kaasmaalase teeneid meeleldi ka uuel aastal.