Angelina Kalinina on maailma edetabelis kõige kõrgemal paiknev Ukraina naistennisist.Foto: John G. Mabanglo / EPA / Scanpix
Tennis
20. september 2022, 21:24

Nimekad ukrainlannad jätavad Tallinna tulemata

Sel nädalavahetusel kvalifikatsiooniga algav Eesti esimene WTA turniir Tallinn Open on lühikese ajaga oma osalejate nimekirjast kaotanud kaks tugevat ukrainlannat.

Esmalt teatas loobumisest Angelina Kalinina. Maailma edetabeli 47. naine pidi USA lahtised pärast avaringis saadud võitu haiguse tõttu katki jätma ja tervis pole tal lubanud viimastel nädalatel väljakule naasta.

Peagi pärast kaasmaalast teatas Tallinna turniirist loobumisest ka Dajana Jastremska (WTA 89.), kes andis eelmisel nädalal peetud Sloveenia turniiri avaringis loobumisvõidu Emma Raducanule. „Pärast paari uuringut randmele, mis on mulle viimased kümme päeva muret valmistanud, otsustasin naasta Odessasse, võtta paar päeva raviks koos arstiga ja vaadata, kuidas edasi läheb,“ kirjutas Jastremska ühismeedias.

Teised kaks maailma esisajasse kuuluvat ukrainlannat Marta Kostjuk (WTA 56.) ja Lesia Tsurenko (WTA 86.) on Tallinna tulemas, nagu ka edetabeli 111. naine Daria Snigur.