Eesti tippsportlased Martin Thomson ja Kristin Kuuba elavad juba ligi aasta Taanis, kus üks tegeleb rannajalgpalliga ja teine sulgpalliga.

Foto: Erakogu
Spordivaria
23. september 2022, 21:36

Kristin Kuuba ja Martin Thomson: tippsport nõuab suhte nimel vahel ohvreid, kuid meie õnneliku kooselu aluseks on kompromissid ja usaldus

Juba ligi aasta tagasi kolisid Taani elama Eesti sulgpalli esireket Kristin Kuuba ning rannajalgpalli rahvuskoondise liige Martin Thomson. Taani on mänginud nende elust olulist rolli ka varem, sest gümnaasiumi lõpetamise järel pidi toona värske paar hakkama saama kaugsuhtega, kui Martin Thomson läks Taani ülikooli ning Kristin Kuuba keskendus sulgpallikarjäärile Eestis. Distants polnud probleem siis ega ka nüüd, kui mõnikord ollakse võistluste tõttu ühe kuu jooksul üksteisest rohkem eemal kui koos. Sport ühelt poolt lahutab, teiselt poolt aga just liidab neid.

Elvast pärit ja sealt jalgpallikarjääri alustanud Martin Thomson ning Tartust tuule tiibadesse saanud sulgpallur Kristin Kuuba hakkasid suhtlema Nõo Reaalgümnaasiumis õpingute käigus. Hiljem selgus, et tegelikult olid nad spordivõistlustel varemgi koos olnud, aga lihtsalt ei mäletanud seda.

Edasi lugemiseks: