Cristiano Ronaldo.

Foto: Petr David Josek / AP / Scanpix
Jalgpall
25. september 2022, 11:46

KARM! Väravavahi rusikad lõid Ronaldo näo veriseks (1)

Kohtumises Tšehhi koondise vastu sai päris koleda näotrauma Portugali kapten Cristiano Ronaldo, kes kohtus mängu alguses väravavaht Tomaš Vacliku rusikatega.

Kuivõrd Ronaldo oli olukorras suluseisus, siis ei saanud ta selle eest vastutasuks ka penaltit. Ronaldo vajas tõsist ravi, aga suutis tampoonide ja plaastrite abiga matši jätkata.

37aastase Manchester Unitedi ründaja trauma kohta pole mängujärgselt rohkem kuulda olnud. Järgmisena ootab Portugali ees oluline kohtumine Hispaaniaga, kus mängitakse oma Rahvuste liiga grupi võidu peale. Pole välistatud, et Ronaldo võib selle kohtumise vahele jätta või ilmuda väljakule näiteks maskiga.

Ronaldo aitas Portugali Prahas lõpuks kindla 4 : 0 võiduni, tema enda arvele jäi Diogo Jota tabamusele tehtud eeltöö. Ülejäänud väravad kuulusid Ronaldo klubikaaslastele ehk esimesed kaks lõi Unitedi paremkaitsja Diogo Dalot, kolmanda poolkaitsja Bruno Fernandes.

Teisipäeval selgub, kas sellest grupist pääseb Rahvuste liiga finaalturniirile Portugal või Hispaania. Kuivõrd tabelis on praegu eespool Portugal, siis piisab neile omavahelises mängus viigist. Sarnane seis on ka tabeli teises pooles, kus viimases mängus kohtuvad omavahel Šveits ja Tšehhi. Püsima jääb kindlasti lahingu võitja, viik kukutaks aste madalamale Tšehhi.