Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi tegid pühapäeval ühistreeningu. „Kaiaga on alati rasked trennid. Olen alati arvanud, et Kaia on väga hea mängija ja meil on head pallivahetused,“ võttis Anett harjutuskorra kokku.

Foto: Erki Pärnaku
Tennis
25. september 2022, 15:31

Kaia Kanepi on veel igapäevarutiinis

GALERII | Anett Kontaveit tipptennisest Tallinnas: naljakas on näha neid mängijaid, keda muidu tuuril kohtan, linna peal

Tallinna WTA-turniiri suurim tõmbenumber on mõistagi Anett Kontaveit – Eesti esireket, kes uue nädala maailma edetabelis paikneb neljandal tabelireal. Tema vastaseks avaringis on 21aastane hiinlanna Xiyu Wang (WTA 58.).

„Ta on küllaltki noor ja suhteliselt uus tuuril. Ma pole temaga veel ise mänginud,“ nentis pühapäeval Eesti ajakirjanike ette astunud Kontaveit.

„Nägin mingisuguseid katkendeid, kui ta Mariaga New Yorgis mängis (US Openi teises ringis lülitas hiinlanna 3 : 6, 7 : 5, 7 : 5 konkurentsist kolmandana asetatud Maria Sakkari – toim.),“ jätkas eestlanna ja lisas, et kuna matš peetakse teisipäeva õhtul, siis jõuab ta veel end vastasega täpsemalt kurssi viia.

Edasi lugemiseks: