Juhtkiri

Juhtkiri | Universaalteenus ei tohi jääda püsivaks  (21)

LISA KOMMENTAAR

Valitsus.6. oktoober 2022, 07:51
Või lihtsalt üks grupp kes lihtsalt rikastub teie arvelt, seadusi ei täideta, kõikjal on vaid ämbrikolin taga aga elavad kuninglikult, mida rohkem olete allaandlikud seda rohkem teile piina valmistatakse, siis tuleb ka grupiviisiliselt vastu hakata ja mida rohkem seda parem, kunagi pole sellist asja et midagi ei saa teha.
Huvitav, kui 19 senti ei kata elektritootja kulusi5. oktoober 2022, 03:58
Huvitav, kui 19 senti kWh ei kata elektritootja kulusid, siis kas öötundidel, kui elekter maksab 5 -10 senti kWh, maksavad elektritootjad 100-200% elektri eest peale?
Rahvas on shokis tahab teada.4. oktoober 2022, 16:17
Mis toimub eestis, selged kriminaalsed teod ja prokuratuur lihtsalt lõpetab ja õigustab, kas ongi võrdsemast võrdsemad, kus on ühetaoline võrdne kohtlemine ja mitte üks asi vaid on juba mitmeid, kas tegutseb mingi üliõpilasmafia selts või ja samas toimub kõik valitsuse tasemel, kas riik on üle võetud, rahvale selgitusi jagamata.
Oh lõbu.3. oktoober 2022, 15:34
Elekter jälle lännu, eestienergia saatis isegi sõnumi et ärge lootke enne pimedat valgust, milline õnn ja milline kokkuhoid ainult sügavkirstud ja külmikud kõike paremat täis ei saa ka Kallase soovitust täita kõik lumehange viia, oleks vähemalt lumegi saatnud ta ju kõikvõimas.
Justas3. oktoober 2022, 13:16
Universaalselt koorib rahvast aga ei toeta.
Sihilikult õhutatakse sisekonflikti.3. oktoober 2022, 11:48
Asjatundjaid ligi kusagile ei lasta, ebakompetentsust on igal sammul.
Ebakompetentsus ja ametnikud.3. oktoober 2022, 11:45
Nüüd tuleb välja et hulk raha on ära kulutatud aga tulemust ikka ei ole selle gaasi vastuvõtu taristuga, küll on torud eri jämedusega mis ei lase õiget survet läbi, ventiilid on ültse panemata, avamerel tuulte käes seisvale tankerile pole tehtud lainemurdjaid ja pole isegi sellepeale tuldud et vaja oleks hulk traalereid mida eestil pole et see suur laev sadamasse saada, aga need kes asja jagavad ei lasta ligigi, las köis lohiseb aga kasu ei mingit, ja siiski tuleb veel!! ka talv, kus mingi jagu ongi gaasikütel aga ametnikel kriminaalselt suva mis saab.
13.35 eile.3. oktoober 2022, 10:22
Kas ei olegi veel aru saanud et ehitataksegi kubermangu aga mitte vene vaid ukraina oma.
Tasub vahest neid.3. oktoober 2022, 10:18
Infotunde jälgida saab vastused mida mujalt ei saa, küsimusele miks eestimaa on unarusse jäetud ja järjekordselt viiskümend milli ja veel viisteist milli ainult ukrainlaste ravimiseks ja vactsineerimiseks aga omadele null läks Kallas lausa põlema ja tekis vihapurse, järeldus ta ei olegi eesti peaminister.
käisin täna õhtul mererannas2. oktoober 2022, 21:55
oli ilus tuulevaikne ilm , hea jalutamise ilm. soomlastel seisab niisama 565 megavatine elektrijaam Meri-Poris, selle käivitamist küll arutati aga soiku see kõik jäi. ja selle asemel tõstetakse ühepoolselt ja mittetähtajaliselt püsipakkettide hindu kordades , klientidega suhtlemata ja midagigi põhjendamata
xmx2. oktoober 2022, 14:02
See teenus on juba alguses--surnult sündinud vasikas. Kui üks lepingu osapool võib suvaliselt hinda liigutada--siis sorry, kuid mis kuradi leping see üldse on?
Joppen Puhh2. oktoober 2022, 10:41
Õhtulehe juhtkirjutajad pole suutnud ikka veel ennast nii palju harida, et mõista, et puudu ei ole elektrit mitte Eesti turul vaid terves börsi piirkonnas. Eesti ei suuda kunagi üksinda katta kogu Leedu, Läti ja Soome puudujääki. Lõpetage lollused. Mis aga universaalteenuse hinda puudutab, siis ei ole see ei odav ega õiglane. Või tahab Eesti Energia väita, et nende tootmise sisendhinnad (tehnika, palgad, materjalid) on kasvanud kahe aastaga viis korda. Kes see loll seda küll uskuma peaks?
Indrek21. oktoober 2022, 22:05
Küll päikeseprintsess ütleb, kas siin novorossijas saategi üldse elektrit talvel.
kas sinu2. oktoober 2022, 13:35
kubermangus (oblastis) oleks teisiti?
Paljud juba ongi.1. oktoober 2022, 18:25
Peast pestud, mõtlemise asemel on tühi koht, kaua veel talutakse, loota et vana elu tuleb tagasi või jätkub, kauaks, maailm on peapeale pööratud, saab ainult hullemaks minna.
See kõik ei saa lõputult kesta.1. oktoober 2022, 18:19
Need globalistid ja rohepöörajad ei saa terved ja mõistusega inimesed olla, kes jaksab ja kes ei jaksa selle kõigega toime tulla, ükskord lõpevad ka nende säästud ja töökohad, sest on täielik taandareng, elektrijaamad on pooled juba suletud ja areng jätkub, tuul ja päike ei toida ära, kes on natukenegi mõtlemis võimeline, toasooja keerame maha aga kunagi saavad need vammused ka otsa mis siis, tootmised on pankrotis, jääb ainult kaks valikut elada või surra, aga ka elajad peavad ükskord virelema hakkama selline on juba loodusseadus,
Tumeaine neutriino1. oktoober 2022, 13:13
Lülitage basseiniküte välja- märgatav sääst.
£$£30. september 2022, 20:50
Univeraalteenuse juures on kirjas, et valitsus-viletsus võib hindu muuta, palju tahab. Samas on tarbijal õigus AINULT ÜKS KORD liituda-lahkuda! Kuiogi Rooma Õigusest tuleneb, et iga selline ÜHEÜPOOLNE hinna muutmine annab õiguse lepingut muuta - kas liituda või lahkuda! Muudeti hinda kümme korda, võid ka kümme korda tulla-minna! Kas KaKa on oma juristi diplomi ostnud? Et isegi nii elementaarse asja on üpuusse pannud! Või on see sihilikult tehtud! Tarbija kottimiseks! Selleks, et universaalteenus põlistada!
to: £$£1. oktoober 2022, 19:33
Üks kord on tasuta. Tasu eest võite iga kuu liituda-lahkuda.
@ to: £$£ täna 19:331. oktoober 2022, 20:21
Tasu eest liitumine on sisuliselt keelamine, kui ei ole antud selle HINDA! Ning kui hind ei ole piisavalt pisike! Nii väike, et mitte kedagit ei takista tulemast-minemast! Ning kui tingimused (=kWh hind) muutub, siis peab igal juhul TASUTA olema! Sest TINGIMUSED MUUTUSID!
Tasu eest3. oktoober 2022, 10:03
saad ka poest süüa osta, kas siis on söömine keelatud?