TÕEHETK: Laupäeval selgitavad Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi välja, kumb on Eesti parim tennisist.Foto: Martin Ahven
Tennis
1. oktoober 2022, 08:43

SAJANDI SPORDISÜNDMUS: Anett Kontaveit vs. Kaia Kanepi – mõisa peale!

Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit on varem omavahel mänginud kahel korral ja mõlemas matšis on peale jäänud Kanepi. Ent esimesel puhul oli Kontaveit alles 14aastane ning teine oli sõumäng. Nüüd minnakse esimest korda kokku tõeliste tennisetippudena tähtsas mängus – ja seda veel kodupubliku silme all!

18. mai 2022. Eesti tenniseliit hõikab avalikult välja, et Tallinnas toimub esimest korda WTA-turniir. Pressikonverentsil osaleb ka Anett Kontaveit, kes peab vastama küsimusele, kas me näeme tema ja Kaia Kanepi finaali.

„Mulle tundub et see on kõigi eesti ajakirjanike unistus,“ vastab Kontaveit naerdes. „Kas see on minu isiklik unistus… Muidugi oleks tore, kui kaks Eesti mängijat mängiks omavahel finaalis. See oleks erakordne sündmus meie publikule.“

Kui täpselt nädal aega tagasi loositi koduse turniiri võistlustabel, sai selgeks, et unelmate finaali ei näe, sest kaks kanget eestlannat paigutati samale tabelipoolele. Ent Tondi tennisekeskuses hakati kohe pidama arutelusid, kas Kanepi ja Kontaveit peavad oma duelli maha poolfinaalis.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99