Maik-Kalev Kotsar (nr 21) viskas eile Hispaania meistrivõistlustel Barcelona vastu viis punkti.

Foto: Twitter / @Baskonia
Korvpall
3. oktoober 2022, 08:58

Baskonia lagunes Barcelona vastu teisel poolajal, Raieste ootamatult algkoosseisus

Vitoria Baskonia korvpallimeeskond kaotas pühapäeva õhtul Hispaania meistrivõistlustel Barcelonale 74 : 89. Sander Raieste kuulus Baskonia algviisikusse, Maik-Kalev Kotsar sekkus pingilt.

Baskonia võitis mulluse hõbedameeskonna vastu poolaja 51 : 39, ent sattus teisel plindrisse ja kaotas lõpuks 15 punktiga.

Eesti meeste panus oli seekord järgmine: Kotsar viskas 12 ja poole minutiga viis punkti ja võttis kaks lauapalli, Raieste sopsas kuue minutiga kahest kolmesest ühe.

Kusjuures Raieste kuulus huvitaval kombel algkoosseisu, kuigi pole parasjagu suures rollis. Avavoorus Malaga Unicaja vastu mängis ta vaid 1.47. Suvel klubiga liitunud Kotsar rassis tolles mängus 20 minutit, viskas kolm punkti ja võttis kolm lauapalli.

Nii Barcelona kui ka Baskonia skoor jagunes eile üpris ühtlaselt. Üleplatsimees oli võitjate Jan Vesely 15 punktiga. Baskonia suurim korvikütt oli Darius Thompson 13 silmaga.

Meeskondlikust statistikast torkab silma, et Barcelona võitis lauavõitluse 39 : 28, kuid tabas kaheseid vaid 49protsendilise täpsusega Baskonia 60 vastu.

Standings provided by SofaScore