Sisuturundus
5. oktoober 2022, 09:00

Abakhan annab ülevaate moest: just need on sügis-talv 2022 suurimad trendid!

Oktoobri jahedate ilmadega on ülim aeg välja otsida oma sügisrõivad. Kuid mis täpselt on sel hooajal moes? Mis trendid on taas meid rõõmustamas? Abakhan annab sellest ülevaate.

Nooruslik miniseelik

Mis siis, et sügis ja talv on külmad aastaajad, mil tahaks kanda midagi soojemat… hooaja üks suurimaid trende on siiski oma võidukäiku jätkav miniseelik. Moes oleva miniseeliku peamisteks omadusteks on sportlikkus ning nooruslik elevus.

Vali veetlevad seelikukangad siit!

Kollaažid: Abakhan

Elegantne nahk

Tehisnahk on juba mitme hooaja vältel populaarsust kogunud ning nüüd sügis-talvel 2022 võime öelda, et see on tagasi oma täies ilus! Nahkpüksid, -seelikud, - jakid, - mantlid – vali, mida iganes soovid! Kui oled eriti julge, siis võid ennast üleni nahka riietada ning võid kindel olla, et saad nii mõnegi imetlust täis pilgu.

Kuna nahast riided on saanud uue hoo sisse, siis võiks sinu garderoobis olla vähemalt mõni sellest materjalist kvaliteetne rõivaese.

Kunstnaha leiad siit ja kunstkarusnaha siit.

Kollaažid: Abakhan

Vikerkaarevärvid

Kui väljas on ilmad sombused, siis tuleb ju ometi kuidagi tuju tõsta! Miks mitte rõõmsate vikerkaarevärvidega?

Puhtad ja tujutõstvad toonid olid moes juba kevadel ning jätkavad samal lainel ka sügisel. Mõtiskledes, millised on need kõige popimad toonid, siis heida pilk pliiatsikarbi erksamate värvide poole – fuksiaroosa, punane, kuninglik lilla ja tsitrusetoonid. Soovi korral riieta end pealaest jalatallani sama värvi ning oledki üks korralik tujutõstja nii enda kui teiste jaoks.

Tujutõstvates toonides kangad leiad siit!

Kollaažid: Abakhan

Ekstreemsed kudumid

Kudumid ei ole igavad riideesemed, mida jahedate ilmade saabudes oleme sunnitud kapist välja võtma. Need on hoopis moes – ja seda juba päris mitu hooaega!

Niisiis, mood ja mugavus käsikäes. Jahedate ilmade saabudes ei ole midagi toredamat, kui mähkida ennast ühte mõnusasse kudumisse. Parimad neist kudumitest on ülisuured. Mis iganes suurus valida – kardiganid, kampsunkleidid, pleedid, kaheosalised komplektid ja kutsuvalt pehme tekstuuriga kampsunid on sel hooajal kõikjal.

Eriti hea mõte on oma kudumid ise teha! Laia valiku lõngu leiad Abakhani kauplustest või veebipoest!

Kollaažid: Abakhan

Ärata oma sisemine harakas!

Samamoodi nagu võid särada vikerkaarevärvides, saad oma sära näidata ka litritega. See pole ainult jõulupidude teema, vaid sära ja litrid sobivad ideaalselt ka igapäevastele riietele.

Kollaažid: Abakhan

Must on tagasi!

Must on alati moodne ja kindel valik, kuid sel hooajal eriti soositud. Nii et kõik musta värvi armastajad, rõõmustage! Lisa klassikalisele mustale vaid veidi SÄRA ja oledki valmis minema nii tööle, sõpradega välja kui ka mõnevõrra pidulikumale üritusele.

Musta värvi kangad vali siit! 

Kollaažid: Abakhan

Tee valikuid vastavalt enda lemmikstiilile – ja oled alati moes!

Pildimaterjal: www.whowhatwear.co.ukwww.vogue.co.uk