Reece Jamesil on neli nädalat, et terveneda vigastusest, mis peaks Chelsea andmetel teda platsi kõrval hoidma kaheksa nädalat.

Foto: Antonio Calanni / AP / Scanpix
Jalgpall
16. oktoober 2022, 11:30

MM LÄBI? Inglismaa jalgpalliliit ja Chelsea on vigastatud mängija tõttu tülli pööranud

Inglismaa jalgpalliliidu ja Chelsea vahelt on läbi jooksnud must kass ning selle põhjuseks on Reece Jamesi vigastus. Chelsea andis vigastatud mängijale Milanos vaba päeva, alaliit pole sellega aga sugugi rahul.

Chelsea ja Inglismaa koondise staar sai vigastada teisipäevases meistrite liiga kohtumises AC Milani vastu ja ta võeti puhkama 62. minutil. Arstide ja treeneritega ühes otsustati, et James võib sarnaselt teistele mängijatele jääda vabaks päevaks Milanosse. Sotsiaalmeedias levivad ka pildid, kuidas ta Milano vaatamisväärsuste juures fännidega poseerib.

Daily Maili andmetel ei mahu see aga alaliidule sugugi pähe. Nende hinnangul oleks pidanud vigastatud mängija esimesel võimalusel tagasi Londonisse transportima. Inglismaale naasis James alles kolmapäeva õhtul ning neljapäeval tehti uuringud, mis näitasid, et põlvesidemed on vigastada saanud. Klubi ametliku teate kohaselt ootab teda ees kaheksanädalane vigastuspaus. See tähendaks, et mehel jääb MM vahele, kuna suurturniiri alguseni on jäänud vaid kuu ja mõned päevad.

Enne seda liikus James aga Milanos ringi omal jalal, ilma igasuguste põlve toetavate vahenditeta. Daily Maili andmetel pälvis ta siiski väikse erikohtlemise tagasilennul, kui ta sai suurema jalaruumiga istekoha.

Väike lootus MMile pääseda siiski jääb, sest noa alla 22aastane paremkaitsja minema ei pea. Ise jagas ta oma sotsiaalmeedias story't, kus teatas, et on alanud võidujooks aja vastu ja tema alla ei anna.

Jamesi vigastus on Gareth Southgate'ile kahtlemata halb uudis, sest kubemelihase vigastusest taastub ka teine paremkaitsja Kyle Walker. Ka tema MMil kaasalöömine on kahtluse all.