Kylian Mbappe.

Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
17. oktoober 2022, 18:42

Mbappe lükkas kuulujutud ümber: ma olen sama šokeeritud kui kõik teised

Eelmisel teisipäeval hakkasid levima kuulujutud, et Kylian Mbappe pole Pariisi Saint-Germainis kõigega rahul ning tahab tiimist lahkuda. Nüüd lükkas 23aastane prantslane need kõlakad ümber.

Vutistaar, kes pikendas kevadel Prantsuse klubiga lepingut 2025. aastani, kinnitas, et kavatseb nende juures jätkata. „Olen PSGs väga õnnelik. Ma ei palunud kunagi, et nad lubaksid mul jaanuaris lahkuda. Ma ei saa aru, miks see lugu tuli välja mängupäeval. Olin sama šokeeritud kui kõik teised. Inimesed arvavad, et olen asjaga seotud, kuid see ei vasta tõele,“ vahendas Mbappe sõnu Hispaania ajaleht Marca.

Tänavu mais sõlmis ründaja PSGga kolme aasta pikkuse lepingu, mille põhjal teenib ligi 4,65 miljoni euro suurust kuupalka, mis teeb ta maailma kõige kõrgemini tasustatud jalgpalluri. Seejuures sai Prantuse koondislane pelgalt allkirja andmise eest umbes 116 miljonit eurot. Eelnevalt oli teda pikalt seostatud Madridi Realiga.

„Olen jalgpallur. Mulle on kõige olulisem mängida. Kui mind hakkavad muud asjad segama, siis väsin väga kiiresti. See võttis meid pahviks. Kas olen PSG peale vihane? Ei, üldse mitte. See on täiesti vale,“ kinnitas Mbappe veel kord, et jätkab PSGs.

PSG-l on käsil hea hooaeg. Koduses meistriliigas on Christophe Galtier' hoolealused võitnud 11 mängust üheksa ning hoiavad liidrikohta. Meistrite liigas juhitakse nelja matši järel H-alagruppi kaheksa punktiga. Mbappe on löönud 14 mänguga 12 väravat.