Ragnar Klavani mängud on selleks hooajaks mängitud.

Foto: Karin Jaanus
Jalgpall
3. november 2022, 19:29

Klavani hooaeg on lõppenud. Voolaid: ta mängis viimati läbi valu ja rohtude peal (3)

Paide linnameeskonna peatreener Karel Voolaid teatas klubi kodulehel avaldatud intervjuus, et ei saa sel hooajal enam keskkaitsja Ragnar Klavani abile loota.

„Raku tegi meiega vigastuse kiuste täismahus kaasa olulise ja eduka eurosuve ning selle järel ka hilissuvised-varasügisesed tippmängud Premium liigas, ehkki need viimased juba läbi valu ja rohtude peal. Pärast neid mänge oli selge, et peame talle rahu andma ja nii sai ka talitatud,“ rääkis Voolaid.

„Hilissügiseste mängude faasi jõudes ehk praegust seeriat Levadia, Flora ja Kalju vastu mängima asudes oli selge, et Ragnariga me arvestada ei saa. Ta on viimasest mängust septembri alguses kuni tänase päevani treeningutelt kõrval olnud ja tema praegu mängima toomine oleks seotud riskiga. Sellest saab aru iga vähegi jalgpalli tundev inimene. Sestap sai hiljuti Ragnariga koos vastu võetud otsus, et väljakule ta sel hooajal enam ei tule.

Tänulikud talle peame olema sellest hoolimata. Ta on andnud endast kõik, aidanud meil võita meie esimese karika, mänginud olulist rolli euroedus ja ka Premium liigas müdistanud.“

Klavan käis viimati Paide eest platsil 3. septembril ja aitas meeskonna Nõmme Kalju vastu 2 : 1 võiduni.

Sama vastane ootab Paidet ka pühapäeval koduplatsil peetavas 35. vooru mängus, millest võib sõltuda pronksmedali ehk kolmanda eurokoha saatus.

Kaks vooru enne hooaja lõppu on jäme ots Kalju käes, sest nad on Paidest punktiga ees. Viimases voorus kohtub Kalju võõrsil Tallinna Kaleviga, Paide Tartus kohaliku Tammekaga.