Ragnar Klavan aitas tänavu kevadel Paide Linnameeskonnal võita klubiajaloo esimese karika. Pildil tähistab ta koos klubi presidendi Veiko Veskimäega.

Foto: Teet Malsroos
Spordiblogi
4. november 2022, 21:15

KOMMENTAAR | Hooaja tähtsaima mängu asemel tantsusaatesse ehk Mis tõsiseltvõetavusest me Eesti jalgpallis räägime?

Usutavasti ei kahtle keegi selles, et läbi aegade üks edukamaid Eesti jalgpallureid Ragnar Klavan on oma karjääriga välja teeninud teatava erikohtlemise. Mündi teisel küljel on aga arvestatav hulk pettunud jalgpallisõpru, kes ei mõista, miks lubab Paide Linnameeskond oma meeskonna liidri hooaja kõige otsustavamate mängude ajal soojamaareisile ja „Tantsud tähtedega“ saatesse. Või räägib see meile hoopis midagi Eesti liiga tõsiseltvõetavusest?

Paide mängib pühapäeval kell 17.15 kodumängu Nõmme Kalju vastu, mis on vaja hädasti võita. Viik (ammugi kaotus) tähendab seda, et eurokoha nimel tuleb pingutada kevadeni. Ja pole ju kellelegi saladus, et eurokohad on Eesti jalgpallis määrava tähtsusega – vaadates tänavusi auhinnarahasid, siis on garanteeritud summaks vähemalt 150 000 eurot, ent UEFA konverentsiliigas kahest vastasest jagu saanud Paide teenis endale kokku lausa 850 000 eurot.

Edasi lugemiseks: