Henri Drell on G-liiga hooaega alustanud särtsakalt.

Foto: Windy City Bulls
Korvpall
8. november 2022, 09:16

G-liigas säranud Drellil jäi topeltduublist napilt puudu

Windy City Bullsi meeskonna jaoks on tänavune hooaeg NBA tütarsarjas G-liigas alanud kahe võidu ja ühe kaotusega. Möödunud ööl alistati võõrsil 125 : 109 Motor City Cruise klubi.

NBA meeskonna Chicago Bullsi farmtiim pani oma võidule aluse tugeva avaveerandiga, mis võideti lõpuks 34 : 25. Hästi panustas sinna ka Henri Drell, kes viskas avaveerandil seitsme minutiga seitse punkti – kaks viset tabas ta korvi alt, kolmanda kolmepunktijoone tagant.

Suuresti käiski Drelli mäng sama rütmi järgi: ta alustas iga veerandit algrivistuses, rügas väljakul kuhugi sinna seitsme ja kaheksa minuti vahele ning tuli siis puhkama, et olla valmis uueks vahetuseks väljakul. Ainult viimasel veerandil tuli lühike vahetuspaus sisse kusagil keskel ja matši lõpusekunditel aitas meie mängumees võitu kindlustada. Kokku sai ta nõnda kirja 28 minutiga 17 punkti: kolmeseid tabas neljast kolm, kaheseid kümnest kuus ja vabaviskeid kolmest vaid üks.

Drelli saldole lisandusid ka üheksa lauapalli, kaks resultatiivset söötu, üks vaheltlõige ning ka neli viga ja kaks pallikaotust. Kokkuvõttes oli tema +/- näitaja 19 ehk eestlase platsil olles jäi Bulls nii paljude punktidega peale. Ainsana oli see statistiline näitaja parem keskmängijal Marko Simonovicil.

Järgmine mäng on Bullsil kavas ööl vastu laupäeva, kui võõrustatakse Iowa Wolvesi.