Jalgpall

Perega Hiiumaad külastanud šveitslane: „Seal on nii palju tuletorne ja randu, aga mitte ühtegi inimest! Jalutad meres ja tunned end nagu Maldiividel.“

Poolteist aastat Eestis elanud Thomas Häberli: „Kõik sõbrad, kes siin mul külas käivad, ahhetavad.“ (9)

LISA KOMMENTAAR

Nii meeldiv13. november 2022, 23:49
oli lugeda Thomas Häberli iseloomustust Eesti kohta! Uhkustunne kerkis rinda. Häda on eestlaste endi iseloomus -midagi ei suudeta näha helgetes toonides. Inimesed, kes on palju reisinud ja avarama silmavaatega, saavad aru külalise mõtteviisist. Meie -eestlased, oleme tublid töörügajad, meid on õpetatud pidevalt pingutama selle nimel, et olla head või veel paremad teistest, sest peame end pisiriigina tõestama. Kõik oleks nauditav, kui kogu eesti rahva sissetulek oleks vastavuses kõrge elatustasemega. Meil ei ole seda va rahakest, et nautida enda head taset, nagu välismaine treener saab teha.
Hästi elada võib13. november 2022, 12:07
ka kas või siberis. Kõik oleneb rahakoti paksusest ja inimese kohanemisvõimest.
Mida juttu13. november 2022, 08:50
Kust otsast see lasnamägi ja kopli ilus ja jõukas on? Kohutavad u. rkad kust paistab meeletu vaesus.
Ega Sveitsiski13. november 2022, 09:28
rikkus väliselt välja paista! Majade kõrvalhooned maakohtades puidust, milliseid nähti meil 30-70-ni! Aga ometi on nad jõukad.. koht kuhu trügivad türklased, endised jugod jm. Ausalt öeldes, on see riik kohaks, kus aega ajalt käiks, aga seal elada?! Eesti on parim koht, kus elada!!
Kata13. november 2022, 14:19
Te pole vist ammu Koplis käinud, seal väga uhked majad otse mere ääres.
To kata13. november 2022, 23:10
Noblessner ja Patarei ümbrus pole päris Kopli.
Mida vaidled?13. november 2022, 23:20
Sa oled siin harjunud ja ei oska ilu näha välismaalase pilguga. Meeldiv on lugeda, et Eestis meeldib elada. Soovitan sulle ja kõigile, kes pole kordagi teistes riikides reisimas käinud, koguda raha ja kordki Eestist välja sõita. Nähtu perspektiiv muutub kohe. Tahad siia tagasi tulla.
mis jutt?13. november 2022, 23:54
Ei paista Lasnamäel kusagilt seda meeletut vaesust. Hoonete ja korrusmajade ümbrused on korras, Aastaid tagasi istutatud puud ka suureks sirgunud. Kusagil ei vedele maas prahihunnikuid. Kuskil Kopli tagaotsas on veel vanu maju, aga see kant muutub ka lähitulevikus atraktiivseks elamurajooniks. Ära virise!
To Kata14. november 2022, 08:28
Olen käinud küll! See on ikkagi Tallinn ja küll see kant ka moderneks ehitatakse.. tuleb rahakas investor ja aidaa! Šveitslased hindavad vintage stiilis hooneid ja kui peab, siis ei tormata neid lammutama! Luzerni ümbrus on kaunis, tuleb tunnistada ja Päikest ning sooja on seal rohkem kui meil! Häirib rahvarohkus nagu mujalgi Lääne Euroopas! Seepärast rahu ja vaikus ning 4 aastaaega kaaluvad eelistuse elamiseks siin - Eesti kasuks!