Sisuturundus
16. november 2022, 17:26

Parim valik toidunautlejatele! Kui soovid põnevat gurmeetoitu mõistliku hinnaga, siis tule Veskimöldre Keskusesse!

Laagris Veskimöldre Keskuses on koha leidnud omanäoline supermarket – Veski Market. See pood on tõeline pärl, mis üllatab mitmekesise gurmeetoidu valikuga. Suurem rõhuasetus on toodetel, mida iseloomustab kvaliteet ja hea maitse. Aga siit leiab ka teistest toidupoodidest teada-tuntud kaupu.

Veski Marketis on sisseoste mugav teha, sest see on suur ja avar, riiulivahed on mõnusalt laiad – see teeb ostukäruga liikumise väga mugavaks ning ei pea muretsema, et ei mahu kaasostjatest mööda. Riiulite kõrgus on lahendatud nii, et kaup on kättesaadav ka kõige lühematele külastajatele. Interjöörikujundus on kena, lahendatud sümpaatsetes värvitoonides.

Gurmaani ostukoti täitmiseks

Lett, mille täitmise eest hoolitseb Eugenio’s Gastronoomia, on otsekui läbilõige Itaalia gurmeepoest: mozzarella, burrata, sini- ja valgehallitusjuustud, Mortadella, Bresaola ja teised singid, lisaks pesto, oliivid, värske oliivõli, kalmaarid õlis jne.

Kalaleti staariks on mõistagi austribassein, kus austrikarbid Gillardeau nr 4 ja Geay nr 3 ootavad oma ostjat. Seda gurmeevalikut täiendavad sinimerekarbid ning must ja punane kalamari. Oma koha on leidnud lõhefilee, ahven ja forell. Kalaletti varustavad Kalamajakas, Kalakala & Pojad ning Peetri Lõheäri.

Veski Market on tõeline gurmaanide paradiis, lisaks tavapärastele maitseainetele peatub pilk põhjalikul Umami maailma valikul, kust ei puudu safran ja Scorpion tšilli. Kodumaiseid ürte pakub Tamme Talu ürdiaed.

Lihalett üllatab mitmekesise looma- ja linnuliha valikuga Eestist ja mujalt maailmast. Letil on leidnud koha nii Willi Lihamaailm, Mihkli Lihaäri kui ka Linnamäe Lihatööstuse parimad palad. Valikus on sea- ning lambaliha, pardifilee, kana ning veiseliha, seda nii maitsestatult, šašlõkina kui ka maitsestamata steikidena – midagi igale maitsele.

Puu- ja juurviljaosakonnas on lai ning mitmekesine tootevalik, mitmed kaubad on pärit otse Itaaliast või Eesti talutootjatelt.

Hea on teada, et Veski Market on Laagris ja lähiümbruses ainuke koht, kust saab soetada Muhu leiba ning värsket pastat.

Siin on, mida avastada. Ja seda on lihtne teha, sest teenindajad on alati sõbalikud, naeratavad ja abivalmid.

Veski Marketis pakutavate tavatoodete hinnatase on sarnane teiste toidupoodide hindadega, gurmee- ja eritoodete osas on hinnatase sarnane kesklinna juhtivatele toidupoodidele. Kes meist ei sooviks endale vahel midagi paremat ja kallimat lubada.

Veski Market pakub sulle ka soodustusi. Kliendiks registreerides, saad esimeselt ostult 15% allahindlust. Edaspidi annab püsikliendisoodustus sulle igalt ostult miinus 5%.

Veski Market ei ole mõeldud ainult kohalikku Laagri kogukonda teenindama. Siit tasub aeg-ajalt kõigil läbi astuda – eriti, kui plaanis on midagi head kokata.

Ja kui retseptide osas tekib ideepaus, võib lehitseda Veski Marketi poolt väljaantavat 68 leheküljelist ajakirja Veski Gurmaan, mis sisaldab nõuandeid pakutavate toodete kasutamise osas, toob välja populaarsemad tooted ja pakub arvukalt retsepte.

Lisateenused käe-jala juures

Veskimöldre Keskuse parkla on avar ja mugav, kust saab ka Alexela järelkärusid ja Bolti minibusse rentida. Pakke saab kätte ja saata Smartposti ja DPD pakiautomaatidest.

Keskuse hoones on ka ilusalong, söögikoht, lille-, veini- ja juustupood.

Keskusest väljudes jääb pilk pidama Gardet Prestige ürituskeskuse kõrgetel akendel – siin saab tähistada sünnipäevasid, pulmapidusid ja teisi üritusi. Samuti leiavad siin aset kogukonna tähtpäevade tantsu- ja klubiõhtud.