Henri Drell näitab G-liigas head mänguvormi.

Foto: Reuters/Scanpix
Korvpall
14. november 2022, 10:45

VIDEO | Drell säras Antetokounmpo silme all kaksikduubliga

Henri Drelli hüva hoog ookeanitaguses G-liigas jätkub: Eesti aja järgi pühapäeva hilisõhtul aitas ta oma kodumeeskonnal Windy City Bullsil alistada Iowa Wolves.

Meeskonnad olid seejuures kohtunud ka päev varem. Siis jagus Drellile mänguaega 20 minutit, mille jooksul viskas ta üheksa punkti ja hankis kolm lauapalli ning Bulls võttis võidu 126 : 121.

Teises matšis olid Bullsi eduunumbrid kindlamad ja kolmas järjestikune võit võeti tulemusega 121 : 105. Drell sai seekord mürgeldada 30 minutit ning kogus selle ajaga kaksikduubli ehk 11 punkti (kolmesed 1/6, kahesed 4/7, vabavisked 0/1) ja 10 lauapalli. Lisaks andis eestlane kolm resultatiivset söötu ja blokeeris ühe vastaste pealeviske. Pluss-miinus näitaja arvestuses oli ta +21 punktiga Bullsi parim.

Kohtumist oli Chicagos vaatamas ka NBA megatäht Giannis Antetokounmpo isiklikult, sest tema vend Kostas on tänavu Drelli meeskonnakaaslaseks. Paraku ei suutnud Kostas superstaarist venna silme all Wolvesi vastu särada: talle jagus mänguaega küll 21 minutit, kuid selle jooksul sai kirja vaid kaks punkti ja kolm lauapalli. Kui Drelli pluss-miinus oli Bullsi parim, siis Kostase platsil olles jäi Bulls vastastele kümne punktiga alla. See oli omakorda tiimi kõige halvem näitaja.

Bulls on kogunud viiest mängust neli võitu, millega ollakse idakonverentsis kolmandal kohal. Laupäeval ootab neid ees järgmine matš, kui võõrsil kohtutakse Sioux Falls Skyforce'iga, kel tabelis kaks võitu ja kaks kaotust.