Kylian Mbappel kehtib Pariisi Saint-Germainiga leping 2025. aasta suveni.

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
16. november 2022, 14:54

United tahab Ronaldo asemel tuua meeskonda Mbappe (3)

Pärast seda, kui Cristiano Ronaldo andis Piers Morganile intervjuu, kus kritiseeris teravalt oma koduklubi Manchester Unitedit, on sisuliselt täiesti kindel, et ta vahetab talvel esimesel võimalusel meeskonda. Erik ten Hagi juhendatav tiim vajab seetõttu uut mängijat asemele ning neil on üks küllaltki ambitsioonikas plaan.

Nimelt kaalub Briti ajalehe The Daily Mirrori andmetel United praegu Prantsuse ründetähe Kylian Mbappe soetamist. Tema koduklubile Pariisi Saint-Germainile ollakse valmis pakkuma 150 miljonit eurot. 23aastase prantslase praegune leping kehtib 2025. aasta suveni, kuid alles oktoobris kirjutati meedias, et ta tahab klubist lahkuda. Vutistaar ise lükkas need jutud küll ümber, öeldes, et on PSGs õnnelik.

Kui United tahab tõepoolest meeskonda tuua Mbappet, tuleb neil ilmselt teha veel suurem pakkumine. Nimelt oli Madridi Real mullu valmis tema eest maksma 200 miljonit eurot, kuid selle lükkas PSG tagasi. Lisaks pole sugugi kindel, kas United mängib järgmisel hooajal meistrite liigas, hetkel ollakse Inglise meistriliigas viiendal kohal. Itaalia jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul ei toimuks üleminek sel talvel. „Ausalt öeldes pole mulle midagi öeldud selle kohta, et Kylian Mbappe võiks jaanuaris Unitediga liituda. Vaatame, mis saab suvel,“ lausus ta.

Küll aga on selge, et 37aastane Ronaldo lahkub Unitedist. ESPNi andmetel ütles peatreener ten Hag klubi bossidele, et Portugali staar ei peaks enam meeskonna eest mängima. Hollandlasest juhendaja usub, et ründaja läks kritiseerimisega liiale. Ronaldo proovis klubi vahetada ka suvel, kuid edutult. Hetkel loodab ta, et suudab äratada huvi oma endises kodutiimis Lissaboni Sportingus või Londoni Chelseas. Vutistaari leping Unitediga kehtib järgmise aasta suveni.