Portugali koondis ei muretse Cristiano Ronaldo hetkeseisu pärast.

Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpalli MM
20. november 2022, 11:43

Cristiano Ronaldo olla MMi eel imelises vormis

Portugali jalgpallikoondise ümber tiirleb MMi eel vaid üks teema: Critstiano Ronaldo kriitiline intervjuu Inglismaa meedias, millega ta sisuliselt tagas hundipassi Manchester Unitedi klubist. Kuigi koondisesse kuuluvad ka tema (endised?) meeskonnakaaslased Bruno Fernandes ja Diogo Dalot, ei ole meeskonna sees mingeid pingeid, väidavad teised pallurid.

Kui Portugali koondis MM-finaalturniiriks kogunes, jõudsid eetrisse kaadrid, kus Fernandes teretas Ronaldot enam kui jahedalt. Poolkaitsja selgitas hiljem,  et tegu oli naljaga ning tal pole ühegi koondisekaaslasega mingit kana kitkuda.

„Hea, hea, hea,“ kommenteeris võistkonnas valitsevat õhkkonda Bernardo Silva, kes taob klubivutti samuti Mancesteris, aga City tiimi sinises särgis.

„Ma ei näe mingit kummalist atmosfääri meie meeskonnas Cristiano ja kellegi teise vahel,“ lisas Silva. „See on tema teema, mille ta peab ära lahendama õige inimesega.

Ruben Neves, Inglismaa Wolvesi meeskonna pallur, ütles omaltpoolt, et kõik mis toimub väljaspool, on omaette teema, aga koondis keskendub praegu täiega MM-turniirile ja atmosfäär on suurepärane. „Treeningutel on Ronaldo paistnud oivaline,“ ütles mees. „Ta ei pane meid üldse muretsema. Teame võistkonnana suurepäraselt, mille kallal peame töötama, et iga mängija kerkiks mängupäeval esile.“

Ronaldo ei osalenud väidetava kõhuprobleemi tõttu Portugali reedeses 4 : 0 võidus Nigeeria üle. MM algab neile alles neljapäeval Ghana vastu. Veel kuuluvad alagruppi Uruguai ja Lõuna-Korea.