COOP | Sisuturundus
29. november 2022, 11:26

Coop Lotoga auto võitnud Mare: auhindadele ma järge ei pidanud – lootsin õnnele ja see juhtuski!

„Olin küll Coop Lotoga teadlikult liitunud, aga ega ma nendele auhindadele väga järge ei pidanud. Lootsin lihtsalt õnnele ja see juhtus!“ tunnistab Coop Loto autovõitja Mare Kurisoo (50).

Mare õhkab, et tegelikult oli see tõeliselt uskumatu uudis ning teate seedimiseks kulus tal paar päeva. „Keegi enam tagasi ei helistanud, et öelda, et midagi läks valesti. Siis ma hakkasingi vaikselt uskuma,“ nendib ta.

Mare oli parasjagu tööl, kui ta võidukõne sai. Esimesena andis ta koju jõudes uudisest teada oma abikaasale ja tütrele. Abikaasa Rene meenutab: „Kodus rivistati meid üles. Vaatasin parasjagu korvpalli ja naine ütles, et pane nüüd telekas kinni, ma tahan rääkida. Konkreetse häälega öeldi tütrele, et tule sina ka siia. Võeti kapi pealt küünal, süüdati see ja siis teatati, et mul on head uudised: ma võitsin auto!“

Taoline teatamisviis ajab nüüd nii Mare kui Rene naerma, sest see tundus alguses päris kurjakuulutav. „Ega ma vist esialgu ei uskunud küll. Aga samas, ta ei ole mulle väga palju valetanud, seega jäin ikka uskuma. Aga see, kuidas ta presenteeris, no see oli küll… Tütar ütles ka, et nii ei tohi ju!“ räägib Rene naerusuiselt.

Kiidab Coopi tootevalikut ja hindu

Uue Toyota üleandmisele Rapla Konsumi ette oli kogunenud suur hulk rahvast. „Pere ja töökaaslased on tulnud õnnitlema. Kõik on väga rõõmsad ja loodavad järgmistele võitudele,“ ütleb Mare ning kinnitab, et raplamaalased on toredad inimesed. Raplas on hea elada ning inimestel on kogukonnatunnetus.

Konsumisse satuvad Mare ja Rene kolm-neli korda nädalas. Vahepeal käiakse poodlemas koos, kuid rohkem teeb seda just Rene üksinda. „Abikaasa teab hästi, mida on vaja osta. Mina mingit nimekirja kaasa andma ei pea. Tema teeb ka tihti süüa ja muuseas väga hästi – mulle maitseb kõik, mida ta valmistab,“ avaldab Mare.

Marel jätkub kiidusõnu nii Coopi kaubavalikule kui ka hindadele. „Coopis on olemas kõik mulle vajalikud põhiasjad, palju Eesti tootjaid ja soodsad hinnad – eriti, kui Säästukaardiga maksta. Puu- ja juurviljad on alati värsked. Coop on olnud Raplas kauem kui mitmed teised poed, nii et olen sellega harjunud. Samas tehakse uuendusi: nii kaubavalikus kui ka poodide sisustuses,“ seletab ta. Pealegi, Coopi kauplusi on palju ning külastades seda ükskõik millises Eesti nurgas, on tunne nagu oleks kodupoes.

Soovis teadlikult Coop Loto projekti toetada

Kui nii mõnigi varasem autovõitja oli Coop Lotoga liitunud juhuslikult või selle hoopis ära unustanud, siis Mare oli kampaaniaga täielikult kursis. „See tundus nii imeline projekt! Nad on seda mitu aastat teinud, aga alates veebruarist oli boonuspunktide äraandmise vajadus. Leidsin, et toetaks seda projekti ikka edasi,“ lausub Mare. Ta luges kampaaniajuhiseid kliendilehelt ja liitus lotoga interneti vahendusel. „Ega ma teisi auhindu ei teadnudki, ainult autot,“ tõdeb ta.

Auto on Mare ja Rene peres aga juba olemas. Mis vanast sõidukist saab, pole veel otsustatud. „Kaalume, mida edasi teha. Ei ole veel uut Toyotat julgenud plaanidesse võtta. Kuigi praeguseks on võti juba kotis, nüüd ma juba usun seda kõike,“ muigab naine.

Konsumist elavad Mare ja Rene umbes 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Tihti käiakse poes jalgsi, kuid suuremate ostude jaoks tullakse ikka autoga. „Tegelikult pole Raplas ringi liikudes auto olemasolu vajalik, kuid Raplast välja sõitmiseks küll. Meie kolm last on juba täiskasvanud ja elavad erinevates Eestimaa nurkades – kui nende juurde minna, siis ikka autoga,“ leiab Mare. Uue Toyotaga on igal juhul mugav kulgeda, sest nagu kirjeldab Mare pärast esimest paarisadat meetrit auto roolis: väga äge, läheb päris hästi edasi!

Esimesena plaanib Mare viia Toyota koju ning suunduda siis tagasi tööle – vaba päeva ta suursündmuseks küsima ei hakanud. Õhtul kogunevad nende juurde aga lapsed ning üheskoos tähistatakse autovõitu. „Ma tänan selle auto eest ja soovin palju edu järgmistele võitjatele!“ ütleb Mare rõõmsalt.

Kuidas Coop Lotos osaleda?

Coopi kliendikaardi omanikuna saad nüüd valida, kas koguda oma ostudelt lotopileteid või boonusraha. Vastava valiku saad mugavalt teha kliendiportaalis või Coopi kaupluse kassas. Oma valikut ei pea igakuiselt uuendama, kuid soovi korral saad seda igal ajal muuta.

Coop Loto loosimistes osalemiseks registreeri Coopi kauplustes Coopi kliendikaart, milleks on Säästukaart, Säästukaart Pluss või Coop Panga maksekaart. Iga 10 euro suurune ost = vähemalt 1 lotopilet (sõltuvalt boonustasemest).

Coop Loto auhinnad loositakse välja eelmisel kuul kogunenud lotopiletite vahel hiljemalt järgmise kuu 10. kuupäevaks. Loosimise tulemused avaldatakse Coopi kodulehel ja Coop Eesti Facebooki lehel. Iga kuu loositakse välja elektriratas Amplerilt, teler Samsung 55" QLED, robottolmuimeja Electrolux, espressomasin Saeco GranAroma, kuumaõhufritüür Tefal, reisivautšer Reisieksperdilt puhkuseks Eestis (väärtusega 1500 eurot), Coopi kinkekaardid ning loomulikult peaauhind TOYOTA RAV4 Hybrid – jah, iga kuu ja päriseks!