Ott Tänak on üks mitmest sõitjast, kellega M-Sport peab läbirääkimisi.

Foto: Tiina Kõrtsini
WRC
21. november 2022, 14:51

M-Spordi pealik: peame Tänakuga läbirääkimisi (4)

M-Spordi rallimeeskonna pealik Richard Millener kinnitas WRC kodulehel avaldatud intervjuus, et nad peavad jätkuvalt läbirääkimisi mitmete sõitjatega, nende hulgas ka Ott Tänakuga.

Kui Hyundai ja Toyota avaldasid uue hooaja koosseisud eelmisel nädalal, siis Malcolm Wilsonile kuuluv M-Sport pole seda teinud. Kuid kindel on see, et nad teevad muudatusi: hiljuti teatasid nad meeskonna esisõitja Craig Breeni vallandamisest – teadupoolest liitus iirlane seejärel Hyundaiga.

Millener ütles, et hetkel tal veel tiimi kohta uudiseid pole. „Meil on aega. Stardinimekiri Monte Carlo ralliks pannakse lukku 16. detsembril. See annab meile ühe kuu, et asjad paika saada. Olen kindel, et saame uudistest teatada juba varem. See kõlab nagu klišeee, aga ütlen siiralt, et arutame järgmise aasta üle kõigiga. Variante on jätkuvalt väga palju. Loomulikult räägime Gus [Greensmithiga] ning Pierre-Louis [Loubet'ga]. Mõlemad tegid 2022. aastal eduka hooaja ning on huvitatud meiega koostöö jätkamisest,“ selgitas ta.

Teiste seas peetakse läbirääkimisi Tänakuga ning sel aastal M-Spordi eest neljal etapil sõitnud Sebastien Loebiga. „Nagu ütlesin, siis räägime kõigiga. Nende seas ka [Tänaku] ja Sebiga. Oleme kindlad, et meil on konkurentsivõimeline auto ning teame, mis meid järgmisel hooajal ees ootab. Sebiga koos töötamine oli üks 2022. aasta tipphetkedest. Monte Carlo ralli võitmisega tegime hübriidajastule erakordse alguse. Eks me näe, mida järgmised neli nädalat toovad,“ lisas Millener.