Neymar ei saa koondisekaaslasi järgmises mängus aidata.

Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpalli MM
25. november 2022, 19:54

Brasiilia sai MMil kaks tagasilööki

Katari MMi suursoosik Brasiilia alustas küll alagrupiturniiri võidukalt, alistades tulemusega 2 : 0 Serbia, kuid jäi ilma kahest põhikoosseisu mängijast. Nii meeskonna suurim staar Neymar kui ka äärekaitsja Danilo peavad jääma kõrvale vähemalt järgmisest matšist.

Brasiilia koondise arst Rodrigo Lasmar kinnitas, et mõlemad mängijad vigastasid hüppeliigest ning esmaspäeval Šveitsi vastu väljakule joosta ei saa. Ta avaldas siiski lootust, et nende turniir pole läbi.

„Pidasime vajalikuks teha MRT-uuringud, et mängijate vigastustest täpsemaid andmeid saada. Tulemused näitasid, et Neymaril on vigastus parema hüppeliigese külgmises sidemes, lisaks väike luuturse. Danilol on vigastus vasaku hüppeliigese mediaalses sidemes. Mängijad jätkavad raviga. Väga tähtis on jääda rahulikuks, hindame nende seisundeid igapäevaselt, et meil oleks võimalikult palju informatsiooni ning saaksime teha nende põhjal parimad otsused. Saame juba öelda, et kaks mängijat jäävad järgmisest matšist kõrvale, kuid nad jätkavad raviga eesmärgil turniiri jooksul terveks saada,“ vahendas Lasmari sõnu CNN.

Tõenäoliselt jäävad nii 30aastane Neymar kui ka 31aastane Danilo eemale ka viimasest alagrupimatšist Kameruniga, mis toimub 2. detsembril.