Endise mängijana teab Luis Enrique, mis on pallurite jaoks hea.

Foto: AP/Scanpix
Jalgpalli MM
28. november 2022, 10:44

Hispaania peatreener julgustab hoolealuseid ka MMi ajal seksima

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Luis Enrique teab endise mängijana, kuidas fänne enda poolel hoida: kogu MMi vältel suhtleb ta poolehoidjatega Twitchi vestluskeskkonnas ning seal võib talt küsida kõike.

Kui küsida võib kõike, siis loomulikult läheb jutt kiiresti seksi peale ja nii päris üks fänn Enriquelt MMidega ikka kaasas käiva küsimuse: kas Hispaania pallurid tohivad enne mängu või üldse turniiri ajal armurõõme maitsta?

Enrique seisukoht on konkreetne: seksitagu julgelt!

„Naeruväärne oleks seda keelata. Minu arvates on see täiesti normaalne,“ lausus Enrique. „Muidugi ei ole ideaalne, kui oled mängueelsel õhtul orgial, kuid kui olin klubitreener, siis said mängijad enne mängu ööbida kodus, mitte hotellis, sest see on asi, mis ei pane mind üldse muretsema,“ kinnitas Enrique.

„Kui nad seda teevad, siis sellepärast, et nad seda vajavad ja tahavad. Aga ma kordan: seda tuleb võtta terve mõistusega! Igaüks oma partneriga. See on normaalne. Kui olin mängija ja olin enne mängu oma naisega kodus, siis tegime ka seda, mida pidime tegema.“

Nähtavasti on seksiluba Hispaania mängijatele hästi mõjunud, sest alagrupiturniiri avamatšis põrmustati Costa Rica 7 : 0 ning seejärel tehti 1 : 1 viik Saksamaaga. Viimases voorus ootab Hispaaniat Jaapan ning neile piisab edasipääsuks ka ühest viigipunktist.