Ghana võiduvärav: et Inaki Williams (üleval) lõi pallist mööda, sai Mohammed Kudus (all) matši saatuse ära otsustada.

Foto: ODD ANDERSEN / AFP / Scanpix
Jalgpalli MM
28. november 2022, 17:06

LÕUNA-KOREA – GHANA 2 : 3 | JÄLLE VINGE LAHING! Õnnejumalanna naeratas, aga Ghana ka vääris võitu!

Jalgpalli MMi esimeses voorus lõid Aafrika koondised viie mänguga kokku kaks väravat ja needki ei toonud rõõmu, kui Ghana kaotas 2 : 3 Portugalile. Teises voorus tehti põud kuhjaga tasa: 11 kolli ja seekord piisas I-le täpi pannud Ghanale kolmest väravast võidu saamiseks.

Et Senegal alistab Katari, polnud kunagi kahtluse all – võõrustajad näitasid juba avamängus, et nende tase ei kanna kuidagi MMi välja. Tuneesia otsib jätkuvalt oma turniiri esimest tabamust – 0 : 0 viigile Taaniga järgnes 0 : 1 kaotus Austraaliale. Ja Maroko 2 : 0 võit Belgia üle oli lihtsalt vinge, mis sest, et tõukus ilmselt tugevalt ka viimaste väidetavalt üpris hapust sisekliimast.

Esmaspäeval tegi esmalt väga sümpaatse esituse Kamerun. Tõeliste Ameerika mägedena kulgenud mängus mindi Serbia vastu juhtima, jäädi kahega taha, et siis lõpuks 3 : 3 viiki leppida.

Ghana ja Lõuna-Korea kohtumise eel oli ohtralt küsimärke – esimesed näitasid küll Portugali vastu sisu ehk nende südikuses polnud mõtet kahelda, kuid Lõuna-Korea väravateta viik Uruguaiga oli… Üks väga sisutühi jalgpallimäng.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99