Foto: Envato Elements
Jõulud | Sisuturundus
1. detsember 2022, 11:57

Uus vaip annab jõulude eel toale värskema ja hubasema hingamise!

Uus vaip elutuppa või magamistuppa? Tegemist on niivõrd väikese muutusega, aga juba annad ruumile värskema hingamise! Täpselt õige aeg selliseks muutuseks on jõulude eel.

Põrand on kui viies sein, mis dikteerib terve ruumi väljanägemist ja muudab tavalise toa eriliseks. Vaibad annavad ruumile hubasuse ja jalge alla mõnusa pehmuse. Möödas on aga need ajad, kui üks ja sama vaip pidi tuba kaunistama kümneid aastaid. Kes soovib, võib kasvõi igal aastal uue ägeda vaiba soetada! Jälle on igavus ja rutiin pühitud!

Vaibagalerii kauplused asuvad Tallinnas Jõe tn 3 ja Järve Keskuse 0-korrusel, kuid vaipu saab osta ka ettevõtte e-poest. Kusjuures interneti vahendusel vaibaostmine on kasvav trend, aga siiski tullakse tihtipeale e-poest välja valitud vaipa eelnevalt kauplusesse vaatama.

E-poest ostetud vaibad toimetatakse üle kogu Eesti kliendile tasuta koju ja kliendil on õigus sealt ostetud kaupu 14 päeva jooksul tagastada. E-poes kaubaga tutvumine ja sobiva vaiba leidmisel ka ostmine on eriti mugav Tallinnast väljas elavale kliendile.

Vaibagalerii eelis konkurentide ees on suurim kaubavalik – sortimendis on kõike, alustades eksklusiivsetest siidi- ja Pärsia vaipadest, loomanahkadest kuni porivaipadeni.

Niisiis miks mitte minna jõuludele vastu hoopis värskema ilmega koduga? Peale selle käib pühade ajal külas rohkem inimesi, mistõttu võiks kodul olla natuke uuenduslik ja hubasem ilme. Samuti on Vaibagalerii kinkekaart imetore valik jõuluvana kinkekotti mõne sisustushuvilise lähedase jaoks. Nii saab ta valida midagi täpselt oma maitse järgi! Saadaval on Vaibagalerii kinkekaardid väärtuses 50 ja 100 eurot.

Vaata täpsemalt SIIT!