Dušan Vlahovic ei saa aru, miks kodumaa meedia MMi ajal sellist jama kirjutab.

Foto: AFP / SCANPIX
Kõmu
1. detsember 2022, 15:24

Serbia jalgpallkoondises puhkes tähtsa mängu eel seksiskandaal (2)

Serbia meedia väidab, et nende jalgpallikoondises on puhkenud seksiskandaal.

Nimelt olla ründajal Dušan Vlahovicil salasuhe väravavavaht Predrag Rajkovici abikaasa Anaga ning see olla põhjus, miks Vlahovic ei mänginud Kameruni vastu. Lisaks olla Nemanja Gudelj ripsutanud tiiba Luka Jovici kallima Sofija Miloševiciga.

Kõlakate pärast algas eilne Serbia koondise pressikonverents MMil tavapärasest teistmoodi, sest Vlahovic tahtis mõne asja hingelt ära saada.

„Mul on kahju alustada MMil pressikonverentsi nii, aga pean rääkima, sest minu nimega on mängitud,“ alustas Vlahovic.

„Pole vaja kommenteerida midagi nii absurdset, mida oleme kõik lugenud ja kuulnud. Ilmselgelt on neil inimestel igav ja neil pole midagi paremat teha, sest nad on frustreerunud või vihased. Tundub, et rahvuslike huvide vastu töötamine on praegu nende põhitöö.

Oleme ühtsemad kui kunagi varem, atmosfäär koondises pole iial olnud parem. Need lood on naeruväärsed. Tahan lihtsalt kaitsta oma nime, seega võtan kasutusele juriidilised meetmed, kui vaja.

See ei juhtu esimest korda. Lootsin, et inimesed toetavad meeskonda enne nii tähtsat mängu, aga selle asemel oleme sunnitud rääkima asjadest, millel pole MMiga mingit pistmist.“

Ta lisas, et ei mänginud Kameruni vastu, sest polnud sada protsenti mänguvalmis, kuid nüüd olla kõik korras.

Ana Rajkovic võttis teema Instagramis lühidalt kokku: „Kadedad mõtlevad loo välja, rumalad jagavad seda ja IDIOODID usuvad.“

Gudelj ja Jovic lahendasid juhtumi Instagrami story'sse postitatud pildiga, kus imiteerivad naerulsui rusikavõitlust.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Serbia kohtub homme alagrupiturniiri viimases voorus Šveitsiga ning vajab edasipääsuks igal juhul võitu. Mõlemad matšid võitnud Brasiilia on edasipääsu kindlustanud, Šveitsil on kolm ning Serbial ja Kamerunil üks punkt.